BİZLERİDE ASKERE ALIN

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

Bir süredir ve özellikle son birkaç günde ülkemizin bir bölgesinde üst üste şehit haberlerinin gelmesine Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Fazlı Güventürk yaptığı açıklamayla tepkisini dile getirdi. Gelen şehit haberleri ile her geçen gün yüreklerinin yandığını belirten Başkan Yardımcısı Güventürk, ‘Ülkemiz için gerekirse bizleri de askere alın. Hangi koşulda olursa olsun vatanımızın bölünmez bütünlüğü için emir almaya hazırız´

 

YASTIĞIMIZ DİKEN, YORGANIMIZ ÇALIDIR

‘İçimiz kan ağlıyor´ diyen Emekli Astsubay Güventürk “Pek çoğumuz mesleğe adım attığı ilk günde tanışmış olduğu kahpe terör ile mesleğini tamamlamış ve ardında pek çok arkadaşını şehit vererek, gazi vererek emekli olmuştur. Kısaca ömrünün uzunca bir kısmını geçirmiş olduğu Silahlı Kuvvetlerin çeşitli kademelerinde görev yaparken bir türlü direk veya en direk terör ile mücadele etmiştir. İşte bu mücadele neticelenip emekli olduğumuzda bizim yine yastığımız diken, yorganımız çalıdır. Yani orada meslektaşlarımız olağan üstü durumda ve hiç abartmadan canları kanları pahasına görev yaparken bizlerde burada rahat değiliz”

 

TEREDDÜTSÜZ HAZIRIZ

Emekli Astsubaylar emekli olurken asla bu mücadeleden kaçmayı uzaklaşmayı düşünmediklerini söyleyen Güventürk, “Doğal zamanı geldiğinden ve pek çoğumuzda görev süresinin sonuna gelindiği için emekli oldu. İşte bu durumda hemen hepimizin zaten sefer görev emri vardır ve devletimizin bugün ihtiyaç duyması halinde derhal göreve hazır durumdayız. Dün olduğu gibi bugünde yarında bizler kanımızın son damlasına kadar vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için tereddütsüz hazırız. Devletimiz gerek askeri alandaki tecrübemiz gerekse bilgi birikimimizden diğer alanlarda yaralamak isterse can baş üstüne alır kabul ederiz”

 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Güventürk “Yedi düvele hükmetmiş bir tarihten gelip , Cumhuriyet ile tekrar şahlanan bir milletin içine nifak tohumları saçan ve silah ile cephede yenemeyeceğini bilen içte farklı grup, siyasi parti, medya, paralel yapılanmalar ile dışta ise dost görünümlü çıngıraklı yılan şeklinde gelen düşmanların şunu iyi bilmesi gerekiyor ki bizler bir ölür bin diriliriz. Bugün güzide ülkemin bir kesiminde isyan edip hain planlarını terör ile hayata geçirmek isteyenlerin ve onların her türlü destekleyicilerinden elbette görevde olan kardeşlerimiz hesap soruyorlar ve soracaklar. Bizlere düşen bu yiğit asker ve polislerimize ve devletimizin oradaki tüm unsurlarına duamızla katkı vermektir. Ayrıca milletimizin farklı medya oyunları ile uyutulmasına mani olmak ve o insanların nasıl zor şartlar altında görev yaptıklarının bilgisini sıcak tutmaktır “ dedi.