Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı


Türkiye Büyük Millet Meclisi 2,5 aylık bir aranın ardından bugün açılıyor. Genel Kurulun gündeminde başta Yargı Reformu olmak üzere birçok konu bulunuyor. 19 Temmuz´da tatile giren TBMM Genel Kurulu, bugün itibarı ile açılıyor. Bugün ilk tören Meclis Atatürk Anıtı´nda yapılacak. Anıta çelenk konulduktan sonra, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.

Daha sonra Meclis Genel Kurulu, saat 15.00´te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birleşimi açmasının ardından sunuş konuşması yapacak.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı Genel Kurula takdim edecek, ardından İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kuruluna hitap edecek.

Açılış nedeni ile akşam da TBMM Tören Salonu´nda bir resepsiyon verilecek. Bu arada yeni yasama yılının başladığı salı günü siyasi partilerin grup toplantıları da gerçekleştirilecek.

Yeni Yasama Yılının açılışı ile Kırıkkale Milletvekilleri de yoğun tempoda çalışmaya başlayacaklar. Tatilin büyük bölümünü ilimizde geçiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk´te yarın itibarı ile MHP gurubu adına Genel Kurul Çalışmalarına başlayacak. 

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, hem partilisi hem de hemşehrisi olan Halil Öztürk başta olmak üzere tüm MHP Milletvekillerinin Yeni Yasama yılı sosyal medya hesabından kutladı. Bildik Sosyal Medya paylaşımında 'Yeni yasama yılının güzel ülkeme hayırlar getirmesini dilerim. Tüm MHP Milletvekillerine ve özellikle Kırıkkale´nin gururu Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk gardaşıma başarılar dilerim.' ifadelerini kullandı.