GÜNCEL 21.03.2019 17:15:36
BEYİN FONKSİYONLARI!..

BEYİN FONKSİYONLARI!..

BEYİN FONKSİYONLARI!..

BEYİN FONKSİYONLARI!..

Geçtiğimiz hafta açmış ağzını,

Yummuş gözünü CHP´li Ata şehir belediye başkanı Battal İlgezdi CHP üst yönetimine.

Mealen diyor ki muhterem;

Seçim kaybetmelerin suçunu ona-buna,

Hileye-hurdaya,

Radyoya-televizyona,

Dergiye-gazeteye bulmayacaksın kardeşim…

Gitmediğin yer senin,

Sıkmadığın el seçmenin,

Öpmediğin yanak hayranın olmaz.

Dinleyeceksin vatandaşı,

Kuracaksın empati,

Alacaksın yanına ehil insanları,

Ağlayacak-gülecek,

Ama anlayacaksın meramını vatandaşın, anlatacaksın dermanını, bulup ilacını, uygulayacaksın tedavisini…

Haa!..

Birde, haktan-adaletten-hukuktan-vefa-ehliyetten,

Özellikle demokrasi ve paylaşımdan bahsediyor ki parti içerisinde dağılan görev taksimin de, yerden göğe değil, kainatın tamamına göre haklı!

Ancaaaak!..

Demezler mi adama-sormazlar mı;?

“  ulan oğlum dediğin doğru doğru olmasına ama bu doğru durup durup yumurta kapıya! Gelince mi söylenir? Aklın nerdeydi bunca senedir? Bir evin içerisinde karın ve sen olmak üzere iki kişisiniz, karın milletvekili sen belediye başkanı, sizden başka memleket aşkı ile yanıp tutuşan, görev yapabilecek,  birilerinin elini sıkacak, yanağına dokunacak, bir yerlere gidip sahiplenecek kimse yok muydu bu partide? Dürüst-doğrucusun madem, atama ile yürü git aday ol dediklerinde hayır ben belediye başkanı, avradım ise vekil hem etik değil hem de yıllarca dişin tırnak mücadele vermiş diğer arkadaşlarıma haksızlık olur mu dedin?”

Demedin tabi!..

Şimdi kalktın,,

Zırt  denilen yerde akordu atmış güney Afrika kökenli vuvezela zurnası gibi hort-zort ediyorsun.

Bence sen, bir kez görevden alındın, seçilirsen bir daha alınmayım diye bir yerlere mesaj veriyorsun anlıyoruz da, bir evin içerisinden hem milletvekili hem belediye başkanı seçilmesini sağlayan beyinler anlamıyor… o nedenle son derce haklısın ağzını açıp gözünü karartmakla CHP üst yönetimine!..

Not: Mamak´ın CHP´li bir belediye başkanı vardı eskiden İsmail Değerli! (Trabzonluydu kendisi) Bir dönem belediye başkanlığı yapmış, CHP üst yönetimi karısının ÖDP´den( özgürlük ve dayanışma partisi) aday olduğunu bile bile “demokrasi var” gerekçesi ile  kendisini bir kez daha Mamak´a aday göstermişti…neticede, vatandaş, demokrasinin o bölümünü özümseyemediğinden haklı olarak karısının oy vermediği adama ben niye oy vereyim dedi ve CHP bir daha Mamak´da ne seçim alabildi, nede almaya yaklaşabildi.

Kıssadan hisse: deneme yanılma metodu ile gördük ki, milyonları kucakladığını iddia eden bir partide adam kalmamış gibi  ailenin her ferdine seçilme hakkı verirsen şayet, her birinin fazla demokrasiden beyin fonksiyonları tümden yandığından “kıçı” ile düşünmeye başlıyor… olan, yine bize ve memlekete oluyor sonuçta.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024