Belediyeden yeni ilaçlama aracı

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

Koronavirüsle mücadele konusunda ilk günden itibaren kararlı bir çalışma başlatan Kırıkkale Belediyesi, Çevreye ve insan sağlına zarar vermeyen dezenfektan maddesini mikron çapında istenilen her alana püskürten yeni aracı devreye aldı. Yeni araçla gece saatlerinde şehrin her noktasında ilaçlama gerçekleştiriliyor.

DEZENFAKTANI HER ALANA ULAŞTIRIYOR

COVİD19 pandemisinin şehirde daha fazla yayılmasının önüne geçmek, sürecin sağlıklı yönetilmesi adına kararlı adımlar atan Kırıkkale Belediyesi, şehrin her noktasında bir taraftan tazyikli ve özel karışımlı suyla yıkama çalışması yaparken, özel donanımlı araçlarla da ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Bu yöndeki çalışmalarını bir adım daha öteye taşıyan Kırıkkale Belediyesi ilaçlama çalışmalarında kullanacağı araçlara bir yenisini daha ekledi. Yeni araç, çevreye ve insan sağlına zarar vermeden dezenfektan maddesini mikron çapında istenilen her alana ulaştırabiliyor.

DEZENFEKSİYON İŞLEMİ

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Corona virüse karşı tedbirlerimizi artırıyoruz. Çevreye ve insan sağlına zarar vermeyen dezenfektan maddesini mikron çapında istenilen her alana püskürten yeni aracımızı devreye aldık. Gece boyunca, cadde ve sokaklar başta olmak üzere pek çok alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Bizim önceliğimiz hemşerilerimizin sağlığıdır. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız. Evde kal sağlıklı kal' ifadelerine yer verdi.