Geniş katılım

Bahşılı Belediyesi Ramazan ayının başlaması ile devam eden etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Önceki gün akşam Belediye hizmet binası önünde verilen iftar yemeğine büyük ilgi vardı. İftar yemeğine Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,İlçe protokolü, Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci davetliler ve ilçe katıldı.

Desteginizi eksik etmediniz

İftar öncesinde konuşan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, iftara katılan misafirlere teşriflerinden dolayı teşekkür ederek bu tür etkinliklerin Ramazan'dan sonra da devam edeceğini ifade etti.Uyar konuşmasında 'Bahşılı'yı geliştirmek güzelleştirmek için çalışacağımıza söz verdik. Bu çalışmayı da halkımızla beraber yapacağız dedik. İlçemizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Bizlere hiçbir zaman desteğinizi eksik etmediniz.Hepinize teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

Her geçen gün gelişiyor

İftar programında konuşan Vali Kolat Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'a bu huzurlu ve güzel ortamı sağladığı için teşekkür etti. Kolat Konuşmasında 'Ramazan bereketiyle, rahmetiyle geliyor. Ramazanın gelmesiyle bütün İslam aleminde bu güzelliği görüyoruz, tadıyoruz ve dualarımızı ediyoruz, yardımlarımızı yapıyoruz, zekatımızı ve fitremizi veriyoruz. Ama şu sıralar İslam aleminde huzur ve güvenliğin olmadığını görüyoruz. İnşallah bu huzur ortamı bütün İslam aleminde yaygınlaşır. Bütün Müslümanlar Ramazan ayını huzur ve güven içerisinde yaşar. Hakikaten Bahşılı ilçemiz, sevdiğimiz, gelip gittiğimiz, her geçen gün de gelişmesini yakından izlediğimiz bir ilçemiz. Bu vesile ile de Belediye Başkanımız büyük bir heyecanla göreve başladı. Kendisine de kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah güzel hizmetlere vesile olacaktır. Sizlerin güvenini aldı. İnşallah bundan sonra da sizlerin dualarıyla Bahşılı'ya hizmetlerine devam edecektir. Ben hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. İnşallah tekrardan huzur ve güven içerisinde gelecek Ramazanlara erişmek dileğiyle. Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin diyorum.' dedi.

Çocuklar unutulmadı

İlimizin yetiştirdiği ve bir çok dizide rol alan Sezai Yeşilyurt kısa bir skeç sundu. Ardından program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftar yemeğinin ardından ilahi sanatçısı Hidayet Can günümüzün popüler ilahi parçalarını seslendirdi. Program çocuklara yönelik Hacivat ve karagöz gösterisi ile devam etti.