BÜYÜK İLGİ

Bahşılı ilçesinin güzelleşmesi amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Bahşılı Belediyesi, ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Şehitler Meydanı ile yeni yapılacak olan Gençlik Merkezi´nin temellerini atarken, Giysibank´ın açılışı gerçekleştirildi. Törene, Vali Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can, Kaymakam Bekir Yalçın, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Uğur Özmen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, belediye çalışanları, ilçe halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!

 

PROJİ TAMAMLANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marış´nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptı. Yatırım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür eden Tekin, tören alanının 6 bin 830 metrekare olduğunu, planlamada 5 bin 400 metrekare alan içerisine meydan düzenlemesi için projenin tamamlandığını söyledi.

 

PROTOKOL İMZALANDI

Kalan 1430 metrekare alan içerisinde Bahşılı Kültür Merkezi binasının projelendirildiğini belirten Tekin, 'Kültür ve Turizm Bakanlığı ile protokol imzalanmıştır. Meydanda ayrıca 16 Türk devletlerinin bayrakları ve anıtı, hareketli fıskiyeli su havuzu, 8 adet kamelya, oturma bankları, gazebo çadırları ve tuvaletler bulunmaktadır.' dedi.

 

BİRÇOK GÜZEL YATIRIMLAR YAPILIYOR

Daha sonra konuşma yapan Vali Yunus Sezer, “Çevremize baktığımız zaman gerçekten büyük değişimlerin olduğunu hep beraber görebiliyoruz. Kırıkkale´nin çehresi değişiyor. Kırıkkale´de birçok güzel yatırımlar yapılıyor. Bunu hep beraber büyük bir uyum içerisinde Valilik olarak belediyemiz olarak bakanlıklar olarak hep beraber milletvekillerimizle beraber ve hükümetimizin Cumhurbaşkanımızın büyük destekleriyle beraber gerçekleştiriyoruz”

 

BİRLİKTE BUTONA BASARAK TEMELİ ATTILAR

“Ben hep söylüyorum önümüzdeki yıllar Kırıkkale´nin yılları olacak ve bunlara hep beraber şahitlik edeceğiz. Ben şimdiden bu güzel hizmetlerin vatandaşlarımızla buluşmasını sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyor, Bahşılı´ya ve Kırıkkale´ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından davetliler butonlara basarak temel attı. Haber: Kenan Kuzucu