Kırıkkale´nin sayılı avukatlarından Zeki Aytekin, Hakka yürüdü. Aytekin, hafta sonu kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi.

 

TANINAN İNSAN

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

Önceki gün kalp krizi geçirdiği söylenen ve hastanede tedavi altına alınan Zeki Aytekin, bütün müdahaleler rağmen hayata gözlerini yumdu.  Tanınmış avukat ve siyasetçi Orhan Aytekin´in ağabeysi olan Zeki Aytekin´in ani ölümü bütün sevenlerini derinden üzdü. Hafta sonu Aytekin, Nur Cami´de öğleden sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Gelen insanları Orhan Aytekin ve yakınları karşıladı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal,  AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Avukat Zeki Aytekin´in Nur Camisinde kılınan cenaze namazına katılarak aileye başsağlığı dileklerini iletti.

 

ALLAH RAHMET EYLESİN

Zeki Aytekin´in ani ölü bütün sevenlerini derinden üzdü. Kırıkkale sevilen ve sayılan avukatlardan olan Zeki Aytekin´e Manşet Gazetesi ailesi olarak Allah (cc) rahmet kalanlara başsağlığı dileriz. Allah mekanını cennet eylesin. Aytekin, toprağa verilmesinin ardından evinde yakınları tarafından taziyeyi kabul etmeye başladılar. Haber Merkezi