SON GÜN 20 MART

Hayrat Vakfı tarafından Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması konusunda yapılan açıklamada, yarışmaya ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmanın başvurularının devam ettiği, en geç 20 Mart 2022 tarihine kadar başvuruda bulunulması gerektiği bildirildi.

 

ÖĞRENCİLER KİTAPLARDAN SORUMLU OLACAK

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışmasında, Uluslararası Eğitimciler Derneği ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması düzenlemektedir. İlkokul öğrencilerimiz “Benim Kılavuzum”, Ortaokul öğrencilerimiz “Harika Hikayeler”, Lise öğrencilerimize ise “Delilleriyle İman Esasları” kitaplarından sorumlu olacaklar.

Kırıkkale Üniversitesi’nden dini musiki konseri Kırıkkale Üniversitesi’nden dini musiki konseri

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

 “Yarışmada birincilik ödülü, yarım altın artı isme özel hediye, ikincilik ödülü çeyrek altın artı isme özel hediye, üçüncülük ödülü gram altın artı isme özel hediye, dördüncülük ödülü 500 Türk Lirası artı isme özel hediye ve beşincilik ödülü 500 Türk Lirası artı isme özel hediye, çekilişle verilecek hediyeler.  2´nci sınıflardan 20 öğrenciye 3´ncü sınıflardan 20 öğrenciye, 4´ncü sınıflardan 20 öğrenciye toplam 60 öğrenciye isme özel hediye ve kitap seti ödülü verilecek. Çekiliş, sınavdan 70 ve üstü, puan alan öğrenciler arasından bilgisayar kurası ile belirleneceği bildirildi. Başvuruların www.aydinlikyarinlara.com sitesi üzerinden yapılabileceği vurgulandı. HABER: Çağlar Atmaca