AY PARK´TA YOK YOK

Bağdat Köprüsü Altı, Kayseri Yolu 2. Kilometresinde (Eski Gazioğlu Dinlenme Tesisi) hizmete açılan AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı, tecrübeli ustaları, kahvaltı, çorba, döner, pide, sulu yemek ve ızgara çeşitleriyle Kırıkkale halkına hizmet veriyor. İşletmeciliğini Adnan Yaman´ın yaptığı ortaklığını ise Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman´ın yaptığı işletme Kırıkkale halkının ihtiyacına cevap verecek.

 

250 KİŞİ KAPASİTELİ

AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yaman, ilimizde artık yeni oluşturulan işyerlerinde daha titiz çalışmalar yapılarak daha farklı ortamlar oluşturulduğunu gördüklerini söyledi. İlimize yakışan bir mekanın olduğunu dile getiren Başkan Yaman, bünyelerinde çocuk parkı ve dinlenme tesislerinin de bulunduğu Restaurantın 250 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu dile getirdi.

Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı

 

SABAH SICAK PUAÇA

Anadolu´nun her yöresinden yemek çeşitlerini mutfaklarında bulundurduklarını söyleyen Yaman, “ İlimizde böyle bir mekanın olmadığını düşünüyoruz. Ayrıca köy kahvaltısı ile Kırıkkale halkının hizmetinde olup, sabah işe giden işçilerimiz için de sıcak poğaça, çay ve çorba hizmeti veriyoruz. Restaurantımızın resmi açılışı Cuma günü saat 14.00´da gerçekleştirilecek” dedi.