31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere birkaç gün kala, DEVA Partisi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı iftar programında bir araya geldi.

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

Programa GMYK Üyesi Furkan Arık da katıldı. Ali Babacan’dan selam getirdiğini belirten Arık, “Seçim işlerinden sorumlu olduğumdan dolayı, çalışmanın ve özverinin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden de bu teşkilatın çabalarının değerli olduğunun farkındayım. Ben de Genel Merkez’den destek olmak için 2 gündür buradayım.” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı ve aynı zaman İl Genel Meclis Üyesi Adayı Emir Varol ise yaptığı açıklamada, “Kırıkkale DEVA Partisi İl Teşkilatı olarak 6 ay boyunca can sipare sahada bizlerle çalışan teşkilatımız ile iftarda buluştuk. Seçim çalışmaları sürecinde ailesinden işinden bu dava için vakit ayıran sizlere bir kez daha teşekkür ederiz. Bizler tamamen yerli ve milli olarak kendi imkanlarımızla çalışmalarımızı yaptık. Devlet imkanı ve belediye imkanlarını hoyratça kullanarak yapılan emeksiz seçim propagandası gibi çalışmadık. Alacağımız her oyda alın terimiz var. Bizler elimizden geleni yaptık takdir milletimizin.” dedi. Belediye Meclis Üyesi adayları Yunus Yıldırım ve Ayhan Sidar da teşkilat arkadaşlarına teşekkür ederek, seçim çalışmalarında uyku orucuna girerek önümüzdeki 24 saat uyumayarak çalışacaklarını belirttiler.

Haber Merkezi