18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü nedeniyle Asrın Koleji tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşma yapan Okul Müdürü Bayram Aydoğdu “Çanakkale Destanı ilelebet yaşayacak destandır” dedi.

ÇANAKKALE HARBİ

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Asrın Koleji yönetim kurulu, idare, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan Okul Müdürü “Çanakkale Harbi; benliğinden ve kimliğinden koparmaya, başkalaştırmaya çalışan ve bu yolda özgürlüğüne vurulmak istenen esaret zincirlerine karşı Anadolu´nun milli direncinin şahlanışıdır.” dedi.

Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Öğrenci ve öğretmenlerin hazırladıkları program; İngilizce gösteri, “Dönmeyi düşünmediler” tiyatro gösterisi ve “Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro ile devam etti. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan gösteriler, yoğun ilgi topladı. Program sonunda öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Temiz “Zaman değişse de Çanakkale ruhunun değişmemesi umuduyla Çanakkale Şehitlerimizi ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. Haber: Emel Selci