2021 – 2022 sezonu 1. Amatör Küme kuralarının çekilmesi ile birlikte maçlar başladı. 13 takımın mücadele edeceği turnuvalar A ve B Grubu olmak üzere 2 grup halinde oynanıyor.

 

Maçlar Başpınar Stadı, Başpınar Merkez Futbol Sahası, Fikret Karabudak Stadı, Yahşihan Yenişehir Sahası, Bahşılı Sahası, Karakeçili Sahası, Delice Sahası ve Keskin Atatürk Stadyumu´nda oynanıyor. 

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin ve ASKF Genel Sekreteri Futbol İl Temsilcisi Metin Süngü takımları ziyaret ederek, 2021 – 2022 sezonunun hayırlı olmasını dilediler.

 

Kırıkkale 1. Amatör Küme maçlarının birlik, beraberlik ve fair play içerisinde oynanmasını dileyen Başkan Zengin, 'Sahadaki mücadelesiyle, tribündeki dostluk görüntüsüyle, bu güzide kulüplerimiz tüm sporseverlere ´işte maçlar böyle olmalı´ dedirtmeli. Burada 13 takımımızın da futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına büyük sorumluluk düşüyor. Ben takımlarımıza başarılar dilerim' diye konuştu.

 

Not: B Grubu maçları 27 Kasım tarihinde başlayacaktır.

 

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

 

A GRUBU

Kırıkkale Irmak Demirspor  1 – 4 Karakeçili Belediyespor

Hacılar Belediyespor 2 – 6 T. Metal 1963 Spor

Kırıkkale Ayyıldızspor  5 – 1 Sulakyurt Belediyesi ve Gençlik Spor

Delicespor - BAY

 

 

A GRUBU

Kırıkkale Irmak Demirspor

Karakeçili Belediyespor

Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!

Hacılar Belediyespor

T. Metal 1963 Spor

Kırıkkale Ayyıldızspor

Sulakyurt Belediyesi ve Gençlik Spor

Delicespor

 

B GRUBU

Aşağı Mahmutlarspor

Kırıkkale Hacılar Hilal Spor

MKE Çelikspor

MKE Kırıkkalespor

İl Özel İdaresispor

MKE Mühimmatspor