Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor! Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor!


Kırıkkale Üniversitesinde tedavisi devam ederken ani bir şekilde hayatını kaybeden Kırıkkale Valiliği basın halkla İlişkiler İl Müdürü Yakup Altın'ın ölümünün yedinci gününde sevenleri tarafından bir evinin önünde bir yemek verildi. Yemeğe Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Vali Yardımcıları Rıfat Ata, Abdullah Aslaner, Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karasulut, il müdürleri Kırıkkale'de yayın hayatına devam eden gazete imtiyaz sahipleri ve çalışanları, Altın'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Baba dostlarınız burada

Yemek töreni sonrası bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat rahmetli Yakup Altın'ı kaybedeli bir hafta geçtiğini zamanın çok çabuk ilerlediğini ama acıların hep aynı yerde durduğunu söyledi. Vali Kolat 'Yakup bey hep titiz çalışmayı seven hep iyi bir dost olmak için çalışan bir insandı. Ben buradan çocuklarına seslenmek istiyorum. Baba dostlarınız işte burada. Sakın üzülmeyin ve endişeye kapılmayın. Sizlerin başı sıkıştığında bu baba dostlarınız hep yanınızda olacak. Böyle bir organizasyonu yapan ve katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah mekanını cennet etsin' ifadelerini kullandı.

Dua edildi

Yemek sonrasında Kırıkkale İl Müftüsü Bekin Gerek tarafından rahmetli Yakup Altın için dua edildi. Yemek organizasyonda yemeğe katılanlara Yakup Altın'ın son kitabında hediye edildi.