GÜNCEL 29.07.2018 17:24:22
ALP ALÜMİNYUM  YENİLİKLERİNE YENİLİK KATIYOR

ALP ALÜMİNYUM YENİLİKLERİNE YENİLİK KATIYOR

Kırıkkale´de 38 yıldır faaliyet gösteren Alp Alüminyum WİNHOUSE Bölge Bayii, Kırıkkale´de yeniliklerine yenilik katıyor. Tam otomatik makineleri ile Kırıkkale halkının gözde firması olan Alp Alüminyum WİNHOUSE Bölge Bayii, Kırıkkal

 

38 YILDIR HİZMETTE

Alp Alüminyum WİNHOUSE Bölge Bayii Kırıkkale´nin öncü kuruluşlarından biri olmayı başardı. Kurtuluş Mahallesi Menderes Caddesi´nde 38 yıldır hizmet veren Alp Alüminyum WİNHOUSE Bölge Bayii işyeri temsilcisi Savaş Bilen, sektörün en iddialı isimleri arasında yer alıyor. Güler yüzlü 9 personeli ile Kırıkkale halkına hizmet veren Alp Alüminyum, kendi imalatını kendisi yapıyor. Alüminyum Kompozit Panel hakkında gazetemize bilgi veren işletme sahibi Savaş Bilen, “Aluminyum kompozit panel, alüminyum levha ve arasındaki düşük yoğunluklu polietilen dolgunun  birleşiminden oluşan yapı malzemesidir”

 

PRENSİBİMİZ KALİTE

Temel prensiplerinin kalite olduğunu vurgulayan Bilen, “Bünyemizde 9 daimi personel istihdam edip, onlarca müteahhit firma ile Kırıkkale´nin bir çok semt ve ilçelerine hizmet veriyoruz. İçanadolu´nun birçok iline eksiksiz ve kusursuz hizmet götüren Alp Alüminyum, üretim süreçlerinde en son teknolojiyi kullanmaktadır. Ayrıca, kullandığı teknolojinin doğaya,  içinde bulunduğu sosyal çevreye zarar vermemesine ve herkes için en yüksek faydayı sağlamasına özen göstermektedir. Müşteri odaklı çözümler geliştirmenin, ancak ve ancak zamanı, enerjiyi ve emeği en verimli şekilde kullanmanın sonucunda gerçekleşebileceği bilinci, kalite anlayışımızın temel prensibidir”

 

KIRIKKALE´DEN DOĞDU

Kırıkkale´den doğan ulusal bir marka olmayı hedeflediklerini dile getiren Savaş Bilen, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:  “Firmamızın vizyonu, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde öncü konuma gelmek, tüketicilerin her zaman erişebileceği, kalitenin ve güvenilirliğin sembolü olmuş, saygın markalar meydana getirmek ve bu markalarla kısa sürede bölgesel bir güç haline gelmektir. Firmamız, çalışmalarını bu doğrultuda istikrarlı bir şekilde sürdürerek, uzun vadede kurum ve marka imajı yerleşmiş ulusal bir değer olmayı hedeflemiştir. Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan profesyonel yönetim anlayışını kendimize misyon edindik.”

 

GERİ DÖNÜŞÜM OLANAĞI

“Yapıştırıcı granül ile polietilenin aluminyum levhaya yapışması sağlanmaktadır. Üst alüminyum levhanın boyalı olmasından dolayı üstün yüzey dayanımına sahiptir. Hafiflik, estetik görünüş, hızlı ve kolay montaj, yüksek ses ve ısı izolasyonu, çok çeşitli renk ve esnek proje uygulanabilirliği en belirgin özelliklerindendir. Bina iç ve dış cephelerinde, dekorasyon uygulamaları, reklam panoları başlıca kullanım alanlarıdır. Kompozit panel üretiminde kullanılan tüm malzemelerin geri dönüşüm olanağı vardır”

 

KALİTE POLİTİKASI

Kalite politikası hakkında bilgi veren Bilen, “Ürün ve hizmet faaliyetlerimizle müşteri istek ve beklentilerini sağlamak, Müşteri Memnuniyetini üst düzeyde tutmak, sektöründe Lider kuruluş olmak. Hammadde tedarikinden ürün sevkiyatına kadar olan her aşamada kalite bilincini yerleştirmek, izlemek ve risk odaklı yaklaşımı benimseyerek ürün güvenliğini ön planda tutmak. Çalışanlarımıza ve doğal çevreye zarar vermeyecek en uygun malzeme ve teknolojiyi kullanmak. Tüm birimlerinin sürekli ve ortak çalışmasıyla süreçlerini günün değişen koşul ve beklentilerine uygun şekilde geliştirmeyi ilke edinmiş Yönetimiyle alanında en iyi olmak”

 

KALİTELİ HİZMET VERİLMEKTEDİR

Mekanik işleri anlatan Bilen, “Teknolojinin ışığında deneyimli ve teknik konularda kendini günün koşullarına göre en üst düzeyde geliştirmiş ekibimizle,  hassas çift kafa ve tek kafa açılı kesim testereleri, CNC işlem merkezleri, eksantrik presleri, delik delme matkapları, ısı yalıtım bariyer montaj parkuru ile müşterilerimizin isteklerine yüksek hassasiyetli ve kaliteli hizmet verilmektedir. Üretim hattımızda delme, havşa açma, açılı ve düz hassas kesim, diş açma, frezeleme işlemleri, flow drill ve zımpara işlemi müşterimizden gelen teknik resimlere tamamen uygun kalınarak çok hassas toleranslarla yapılmaktadır” dedi. Haber Merkezi

 

 

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024