Karakeçili 25.Ertugrul Gaziyi anma Uluslararası Kültür Festivalinde Güreşçilere ve Ankara Kulübü Seğmenlerine sponsor olan Kırıkkaleli İş Adamı Haydar Albayrak Güreş Ağası seçildi. Albayrak´a Karakeçili Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, plaket ve kupa hediye etti.

 

PLAKET VE KUPA VERİLDİ

Güreşçilere ve Ankara Kulübü Seğmenlerine sponsor olan Kırıkkaleli İş Adamı Haydar Albayrak Karakeçili 25.Ertugrul Gaziyi anma Uluslararası Kültür Festivalinde Güreş Ağası seçildi. Albayrak´a Karakeçili Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, plaket ve kupa hediye etti. Albayrak yaptığı açıklamada, “Karakeçili 25.Ertugrul Gaziyi anma Uluslararası kültür Festivaline Güreşçilerimiz ve Ankara Kulübü Seğmenleri kardeşlerimize sponsor olarak misafir ettik. Festivalde güreş ağası seçilmemiz bizlere ayrı bir gurur yaşattı”

 

Kırıkkale'de siber suçlarla ilgili 7 zanlı yakalandı Kırıkkale'de siber suçlarla ilgili 7 zanlı yakalandı

GÖNÜLLERİ FETİH ETMEK

“Karakeçili Belediye Başkanımız Sayın Veysel Aydemir beye, Kaymakamımız Sayın Ramazan Cankaloğlu´na bizlere verdikleri plaket, ve kupa için teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim. Festivalimize Seğmen ekibi ile gelip bizleri onure eden Sayın Müslüm Arslan beye teşekkürlerimi iletir bizlere ilgisini esirgemeyen birbirinden kıymetli Karakeçili hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletirim. Hiç bir zaman kutlu yürüyüşümüzde ayrımsız riyasız her kesimi kucaklayarak hemşehrilerimizin gönüllerini fetih etmek asli vazifemiz olacaktır” dedi. Haber: Emel Selci