MHP´li aday Pekgöz, AKP´nin 7 Haziran sonuçlarını hazmedemediğini ve koalisyon görüşmeleri sürecinde de samimiyetsiz olduğunu dile getirerek, “Seçimlerin hemen ardından terör kartını açtılar. Halka aldatıldık süsü vererek bundan kurtulmaya çalışıyorlar. Halkımız bunun farkında. Ülke genelinde oy kaybediyorlar ve buna çare bulamıyorlar” diye konuştu.

 

7 HAZİRAN´DAN DAHA BÜYÜK DESTEK

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

Pekgöz, “Kırıkkaleliler MHP´ye 7 Haziran´dan daha büyük bir destek verecek. Seçim çalışmalarımızda bunu çok iyi görüyoruz. Oy kaybettikçe telaşlanan AKP ise ülke genelinde kamuoyunu yanlış bilgilendirmek ve kayıplarını gidermek için yandaş anket şirketleri ile hummalı bir şekilde çalışıyor. Yandaş anket şirketlerinin sözde araştırma sonuçlarını havuz medyası ile kamuoyu ile paylaşıyorlar. Basında çıkan anket ile sahadaki matematik birbirini tutmuyor” dedi.

TELAŞA DÜŞTÜLER

7 Haziran öncesinde de yandaş anket şirketlerinin şişirilmiş sonuçlarının havuz medyası aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıldığına dikkat çeken Pekgöz, “7 Haziran sonuçları bunun en büyük örneğidir. Halkımız seçimin ardından oynanan koalisyon oyununu çok iyi gördü. AKP bu çöküşünün farkında ve telaşla her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Biz milletimizin terör olaylarının gölgesinde yapılacak seçimde sağduyulu ve milli bilinçle hareket ederek sandığa gideceğini ve AKP´nin oyunlarına cevap vereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.