Geleceğin ve doğanın korunması amacıyla AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. Parti yönetimi ve parti üyeleri toplamda 30 bin fidandan ilk etap olarak 3 bin tanesini toprakla buluşturdu.

 

DOĞAYA KARŞI HEPİMİZ SORUMLUYUZ

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

AK Parti İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerin katıldığı fidan dikme töreninde, binlerce fidan toprakla buluştu. AK Parti olarak doğanın korunması amacıyla üzerlerine düşenleri yaptıklarını belirten Kaplan, Kırıkkale için toplamda 30 bin adet fidanları toprakla buluşturacaklarını dile getirdi. Fidanların bakımlarını yapacaklarını dile getiren Kaplan, “İnşallah bütün fidanlarımız büyüyerek doğaya ve çevreye büyük katkı sağlayacaktır. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili korumalı ve çoğaltmalıyız. Bu yüzden sahip olduğumuz ormanlarımızı korurken, kentimize yeni ormanlar kazandırmalıyız.

 

BİN FİDAN, BİNLERCE NEFES

Kırıkkale teşkilatı olarak ülkemizin ve çocuklarımızın yarınlarına ışık tutmak için fidan dikiyoruz ve ´Bir fidan, bin nefes´ diyerek halkımızı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu kutsal toprakların emanetçisi olan bizler, vatanımıza ve toprağımıza sahip çıkmalıyız.' Kaplan, 'Kıyamet koparken bile elinizde bir fidan varsa onu dikiniz' diyen Peygamber Efendimiz, bir başka hadislerinde de bir Müslümanın diktiği ağaçtan yenen şeylerin her birinin kıyamete kadar sadaka olacağını bize haber veriyor. Ormanlar, dünyadaki tüm toprakların üçte birini kaplar ve gezegenin en yoğun, en çeşitli yaşam biçimleri için hayati bir organik altyapı sağlar” dedi.