ABALI MECLİS YOLUNDA

Her üç adayın ve il-ilçe tüm teşkilatların büyük inanç ve azimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığı MHP´de sempatik tavırlarıyla genç yaşlı herkesin dikkatini üzerine çeken Av. Murat Abalı, Kırıkkale´nin gülen yüzü olarak meclise gitmeye hazırlanıyor.

ÇOCUKLARIN MURAT ABİSİ

Çat kapı ziyaretlerde, yıllardır o evde yaşıyormuşçasına rahat ve samimi tavırlarıyla tüm Kırıkkale´nin sevgi ve ilgisini kazanan Abalı, özellikle sokakta oyun oynayan çocukların “Murat Abisi” olarak akıllarda kazınan bir isim oldu.

“HİÇBİR DAVRANIŞIM ASLA YAPMACIK DEĞİL”

Futbola olan merakı ve bir dönem de profesyonel futbolculuğu herkesin malumu olan Av. Murat Abalı, sokakta top oynayan çocukların arasına karışıp onların oyunlarına katılmayınca yetişkinlerle görüşme yapmaya başlamıyor. Mütevazı ve samimi tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanan Abalı, “Hiçbir davranışım asla yapmacık değil.”

“MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMDA DA BEN YİNE AYNI OLACAĞIM”

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

“İçimden nasıl geliyorsa öyle davranın bir kişiliğim varıdır. Zaten istesem de yapmacık davranamam, çünkü hemen belli olur. Kırıkkale halkı şunu da çok iyi bilsin ki, Allah bana bu millete hizmet etmeyi nasip etmişse, adım milletvekili olduğunda da ben yine aynı olacağım. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.