84. BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU´NDA BALIŞEYH 3´NCÜ OLDU

 

Atatürk´ün Ankara´ya gelişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 84. Büyük Atatürk Koşusu´nda  Balışeyh ilçesini temsil eden sporcular takım halinde 3´ncü olarak büyük başarıya imza attılar.

 

STARTI BAKAN KASAPOĞLU VERDİ

Atatürk´ün Ankara´ya gelişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 84. Büyük Atatürk Koşusu´nun startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Koşunun startına Bakan Kasapoğlu´nun yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da katıldı.  Koşu öncesi açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, 'Ankara, milli mücadelemizin karargah şehri.' dedi.

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği

 

1850 SPORCU KATILDI

27 Aralık´ın Ankara için çok önemli bir gün olduğunu belirten Kasapoğlu, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Ankara´ya gelişinin 100. yılı. Gazi´nin buraya teşrifi nedeniyle başlatılan koşu, her yıl halkımızın teveccühüne mazhar oluyor. Katılım çok yoğun. Ankara´mızın spora, atletizme ilgisi bizi sevindiriyor.' diye konuştu. 1850 sporcunun katıldığı koşu Dikmen Keklikpınarı´ndan saat 14.20´de başladı ve Ankara Tren Garı´nda sona erdi.

 

1850 SPORCU ARASINDA DERECE

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesini temsilen katılan sporcularımız ise takım halinde 3´ncü olarak büyük bir başarıya imza attılar.  Atletizm alanında büyük bir başarıya imza atan sporcular 1850 sporcu arasından dereceye girerek göğsümüzü kabarttılar. Ayrıca Balışeyh ilçesinde sportif aktiviteler de dikkat çekiyor. Atletizm, Bocce, Basketbol, Masa Tenisi, Voleybol, Badminton ve Dart branşlarında ise 300´e yakın öğrenci spor eğitimi alıyor. Dereceye giren sporculara altın ve para ödülleri de takdim edildi.