Yenilenen müfredat programlarının yaygınlaştırılması tüm paydaşlarca anlaşılması maksadıyla ilk olarak Vali M. İlker Haktankaçmaz´ ın başkanlığında, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Halil Doğanay, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve ilgili şube müdürleri katılımıyla güncellenen müfredatla ilgili planlama, hazırlama, uygulama ve izleme-değerlendirme toplantısı yapıldı.

ÖN HAZIRLIK

Güngör, TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek Güngör, TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek

Çalışmaların devamında 06-07 eylül 2017 tarihinde ise Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin  başkanlığında ilgili şube müdürleri ve  formatör öğretmenlerle güncellenen müfredat programının planlanması ile ilgili ön hazırlık toplantısı yapıldı.

SEMİNER VERİLDİ

Planlama ve hazırlık toplantılarının ardından 08.09.2017 tarihinde okul müdürleri, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenlere, 11-14.09.217 tarihinde ise tüm öğretmenlerimize yenilenen müfredat programları ilgili eğitim seminerleri verildi.