KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN

BİR SÜRÜ NEDENİM VAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' projesi kapsamında Bahşılı ilçesine bağlı Çamlıca köyüne gitti. Projeden yararlanan muhtar Cemal Gündoğdu´yu ziyaret eden Vali Sezer, ahırda incelemelerde bulunarak, İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz´dan proje hakkında bilgi aldı.

 

PROJEYE GÜZEL TALEPLER VAR

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünün öncülüğü, Kırıkkale Valiliği koordinasyonuyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün takibinde sürdürülen 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' projesinin gerçekleştiği alanları görmek için köye geldiklerini söyleyen Sezer, “‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var´ projemizin gerçekleştiği alanları görmek için geldik. Proje çok güzel bir proje. İlimizde de bu projeye karşı çok güzel talepler var”

 

703 ÇİFTÇİ BAŞVURUDA BULUNDU

Proje kapsamında şuana kadar 703 çiftçinin başvurusu olduğunu belirten Vali Yunus Sezer, “Bu başvurular değerlendiriliyor, bir taraftan da projeden yararlanmaya hak kazanan çiftçilerimizde koyunlarını almaya başladı. Hedefimiz, 145 bin baş olan küçükbaş hayvan varlığını 200 bin başa çıkartmaktır. Bugünde Bahşılı ilçesinde çiftçilerimizle beraberiz. Umarım bu proje çiftçilerimize hayırlı olur” dedi.  Üretici Cemal Gündoğdu da projede emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Kırıkkale-Ankara otobüs biletlerine zam geldi Kırıkkale-Ankara otobüs biletlerine zam geldi