ÜCRETSİZ ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kırıkkale´de bulunan devlet ve özel okullarda bulunan toplamda 44 bin öğrenciye dağıtılmak üzere 431 bin 128 kitap Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kapsamında hazırlıkların başlamasıyla eğitim alanında çalışmalarda hız kazandı. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, kitapların depolandığı alanda incelemelerde bulundu.

 

271 ÖZEL VE RESMİ OKUL KURUMLAR

Müdür Tüfekçi, “2021-2022 eğitim öğretim yılı hazırlıkları hızla devam ediyor. Ücretsiz ders kitaplarının okullarımıza ulaştırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bakanlığımız tarafından bu yıl 431 bin 128 kitap gönderildi. İlimiz genelindeki toplam 271 özel ve resmi okul kurumlarına kısa süre içerisine teslim edilmesini planlıyoruz. Herhangi bir aksamama olmaması içinde gerekli planlamaları yapıyoruz” dedi.

Kırıkkaleli öğrenciler bağımlılığın zararlarını anlatmak için yarıştı Kırıkkaleli öğrenciler bağımlılığın zararlarını anlatmak için yarıştı

 

HER ÖĞRENCİNİN MASASINDA BULUNACAK

Tüfekçi, “Açık öğretim öğrencilerimiz dahil yaklaşık 44 bin öğrenciye kitaplar dağıtımı yapılacak. Kitaplarımızın okullara dağıtımını 9 Ağustos Pazartesi günü başlayacağız ve 27 Ağustos itibariyle okullara teslim etmeyi planlıyoruz. Okullar açıldığında her öğrencinin masasında olacak şekilde kitaplar öğrencilere teslim edilmiş olacak. Kitapların eksiklikleri konusunda problem yaşayan öğrenci olursa, okul yönetimiyle iletişime geçmesi halinde bizler problemi gidereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Ahmet Ünal