Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi


AYAKTA DURAN SON KALE

Kırıkkale Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin tüm Türkiye´de unutulmadığını belirterek,  “Türkiye hem Türk dünyasının hem de İslam dünyasının ayakta duran son kalesidir. Yüzyıllardan beri düşmanlık besleyen milletler, Tarihin birçok evresinde Türk´ün varlığına tahammül edemeyen ülkeler de bu durumun farkındalar. Bu yüzdendir ki son kale Ülkemizi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Dışarıdan yıkamayacaklarını anladıkları bu ülkeyi içeriden çürütmeye çalıştıkları bilinen bir gerçektir. 15 Temmuz akşamı yaşananlar da bu girişimlerden yalnızca biridir. 15 Temmuzda karşımıza çıkan son olay ise paralel devlet yapılanması yani FETÖ´dür. Dış güçlerin de desteğini alan bu grubun aldıkları talimatlar doğrultusunda Türkiye´de yeni bir manevra yaparak emellerine ulaşmak istemişlerdir.”

 

İNANÇ VE GÜVEN MESELESİ

“Ancak sürekli hesap yapanların bu hesaba katamadıkları Türk insanının bağlılığı, inancı ve güveni sayesinde bunda başarılı olamadıklarını hep birlikte gördük. Türk insanının basireti, inancı ve kararlılığı sayesinde bu demokrasi zaferi 15 Temmuz olarak yansıdı. Ülkemiz yoluna en güçlü şekilde devam etmektedir ve edecektir de Tüm uluslar, tüm devletler bu tip durumlardan ya kurtulamazlar, ya da kurtulmak için bir kahramana ihtiyaç duyarlar. Aziz milletimiz tarihten bu yana bu tip durumlar karşında ne yok olmuşlar ne de bir kahramana ihtiyaç hissetmişlerdir. Çünkü diğer devletlerin aksine Aziz Türk milletinin her bireyi ayrı bir kahramandır.”

 

KAHRAMANLIK ANISI

“Bu kahramanlığı tarihimizin her döneminde ispatlamıştır. 15 Temmuz zaferi Yüce Türk Milletinin bir kahramanlık anısıdır. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle çelik gibi iradesini ortaya koyduğu, Vatan sevgisi nedir? Bayrak sevgisi nedir? Özgürlüğünün bedeli ve anlamı nedir? Gibi soruların cevabıdır Türk Milleti. Bu Duygularla Biz Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bu gibi girişimlerin bu milleti durduramayacağını ilan eder Aziz Türk Milletinin tüm dünyayı hayretler içerisinde bırakan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü gururla kutlarız.” dedi. Haber Merkezi