KIRŞEHİR BASTIRDI

Maçın 17´inci dakikasında Kırşehirspor etkili geldi. Sağ kanattan Tugay topla birlikte sıfıra kadar inip ön direğe kesti. Elverişli pozisyonda Onur topa istediği gibi vuramayınca rakip tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı. Kırşehirspor etkili ataklar geliştirirken Kırıkkalspor savunması bu dakikalarda zor anlar yaşadı. Maçın 36´ıncı dakikasında Kırşehir Belediyespor´un kullandığı taç atışında ceza alanı içerisinde Ali Yıldırım topu önünde buldu. Rakiplerini sağ-sola yatırarak kaley çaprazdan gören yerden şutunu savunma son anda uzaklaştırdı.37´ıncı dakikada Bahri´nin uzun pasıyla Sinan bir anda kaleci Ümit Kurt ile karşı karşıya kaldı. Sinan´ın şutunu kaleci Ümit kalesinden çıkarak ayaklarıyla uzaklaştırdı.İlk yarı bu pozisyonla son buldu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal sözünü tuttu Kırıkkale Belediye Başkanı Önal sözünü tuttu

 

BARAN ATILDI

İkinci yarıya Kırşehirspor Kırıkkalespor´a oranla daha iyi başladı. Maçın 49´uncu dakikasında Kırşehir Belediyespor atağında ceza alanının dışına çıkan kaleci Abdulkadir topu kontrol etti. Tugay´ın baskısı sonucunda Abdulkadir´in kısa düşen topla bir anda Serhat Velioğlu buluştu. Kalenin boş olduğu noktada Serhat´ın yaklaşık 40 metreden şutunda top üstten auta çıktı.İkinci yarının son bölümlerinde kendi oyununu bir türlü sergilemeyen Kırıkkalespor´da 90´ıncı dakikasında Teknik Direktörü Nihat Baran itirazlarıyla oyundan atıldı. Maçta başladığı gibi son buldu.

 

KIRŞEHİR´E AKIN ETTİLER

Kırşehir Belediyespor- Yeni Kırıkkalespor maçına Kırıkkalespor taraftarları büyük ilgi gösterdi. Kırıkkale´den yaklaşık 250 taraftar kendilerine ayrılan bölümü tıka basa doldururken  takımlarına 90 dakika destek verdiler. Oyuncuları maçtan önce ve maçtan sonra tribünlere çağıran taraftarlar görsel şovlarıyla herkesin takdirini kazandılar.

 

 

MAÇIN DAKİKALARI…

 

Maça Yeni Kırıkkalespor başladı.

Dk.17: Sağ kanattan Tugay topla birlikte sıfıra kadar inip ön direğe kesti. Elverişli pozisyonda Onur topa istediği gibi vuramayınca rakip tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

Dk.18: Ali pasını ceza yayı üzerindeki Savaş´a çıkardı. Savaş´ın sert şutunu kaleci Abdulkadir uçarak kornere çıkardı.

Dk.24: Savunmamızdan Cüneyt´in uzun pasıyla Tugay bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tugay´ın şutu kaleci Abdulkadir´den döndü. Dönen topu Ümit Kale uzaklaştırdı.

Dk.34: Sol taraftan Kaıumzhan ile atağa çıktı. Kaıumzhan´ın pasında Bahri kaleci Ümit ile karşı karşıya kaldığı anda savunmamız araya girerek Bahri´nin pozisyonunu bozdu ve topu kalemizden uzaklaştırdı.

Dk.36: Kırşehir Belediyespor´un kullandığı taç atışında ceza alanı içerisinde Ali Yıldırım topu önünde buldu. Rakiplerini sağ-sola yatırarak kaley çaprazdan gören yerden şutunu savunma son anda uzaklaştırdı.

Dk.37: Bahri´nin uzun pasıyla Sinan bir anda kaleci Ümit Kurt ile karşı karşıya kaldı. Sinan´ın şutunu kaleci Ümit kalesinden çıkarak ayaklarıyla uzaklaştırdı.

Dk.41: Savaş´ın ara pasıyla Onur, kaleci Abdulkadir ile karşı karşıya kaldı. Onur topa vurmakta gecikince kaleci Abdulkadir meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Dk.49: Kırşehir Belediyespor atağında ceza alanının dışına çıkan kaleci Abdulkadir topu kontrol etti. Tugay´ın baskısı sonucunda Abdulkadir´in kısa düşen topla bir anda Serhat Velioğlu buluştu. Kalenin boş olduğu noktada Serhat´ın yaklaşık 40 metreden şutunda top üstten auta çıktı.

Dk.60: Savaş köşe atışını kullandı. Kırıkkalespor savunmasında Kaıumzhan´ın uzaklaştırmak istediği top kısa düştü. Ceza çizgisi üzerinden topla buluşan Mustafa pasını bekletmeden Onur´a çıkardı. Onur´un şutu üstten auta çıktı.

Dk.78: Kaan´ın pasıyla soldan Kaıumzhan bir anda kaleci Ümit Kurt ile karşı karşıya kaldı. Kaıumzhan´ın şutunu Ümit Kurt kornere çelelerek kalesinde büyük tehlikeyi önledi.

Dk.86: Sağdan Erdi Balcı hızla ilerleyip köşe direğinin yanına kadar indi. Erdi´nin penaltı noktasına doğru ortaladığı topla Mustafa Burak buluştu. Mustafa Burak´ın şutunu kaleci Abdulkadir kornere çeldi.

 

Dk.89: Seyit Mehmet´in pasıyla sağdan Erdi Balcı ceza alanına girdi. Erdin´in yerden ortasında Kırıkkalespor savunması korner ile uzaklaştırdı.

Dk.90: Kırıkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran itirazlarıyla oyundan atıldı.