İYİ BAŞLADIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6´ncı grubun18´inci haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Sincan Belediyespor Fikret Karabudak Stadında karşı karşıya geldi. Yeni teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ile kendi evinde ilk kez maça çıkan temsilcimizde Kaptan Uğur Kütük uzun bir zaman sonra ilk on bir de yer aldı. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte Sincan Belediyespor´un kalesine özellikle Ferhat ile sağ kanattan atak gerçekleştiren temsilcimiz, karşılaşmanın 3´üncü dakikasında sol kanattan serbest vuruş kazandı. Ceza sahasına sert açılan ortada topa Kaptan Uğur güzel bir kafa vuruşu çıkarsa da kaleci topun fileler ile buluşmasına engel oldu.

 

İLK YARIYI GERİDE KAPATTIK

Oyunun ilk 15 dakikasında oyunu rakip yarı sahasında kabul ettiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sincan Belediyespor´un kontra ataklarına izin vermedi. Karşılaşmanın 18´inci dakikasında kontra atak geliştiren konuk ekip korner atışı kazandı. Korner atışında topu ceza sahasının dışına sekmesini iyi takip eden Eşref, sert bir vuruş ile topu kaleye gönderdi. Auta giden topu iyi takip eden Barış Küçük, son bir müdahale ile topu filelerle buluşturarak konuk ekip Sincan Belediyespor´u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından teknik direktör Hasan Erkin Şimşir, oyun planında değişikliğe giderek defans hattını 3´e çekerek orta sahayı kalabalık tutu. Oyunun hakimi olan temsilcimiz ilk yarıda konuk ekibin kapalı savunmasının kilidini açan golü bulamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor

 

ABLUKA ALTINA ALDIK

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan temsilcimiz, Ferhat – Fatih değişikliği ile kanattan daha etkili oyun sergilemek istedi. Fatih´in dribling ile içeri kat etmesi ile fırsatlar yakalayan temsilcimiz, konuk ekibin kapalı kilidini bir türlü açamadı. Oyunun tamamen hakimi olan temsilcimiz, karşılaşmanın 70 ile 80´inci dakikalarında adeta rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 78´inci dakikasında sağ kanattan geliştirilen atakta, kale arkasına açılan ortayı iyi takip eden Kaımzhan Sharipov beraberliği getiren golü attı 1-1.

 

HAKEM GÖZ YUMDU

Beraberlik golünün ardandan tüm hatları ile Sincan Belediyespor kalesine yüklenen ve galibiyet golünü arayan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, karşılaşmanın son 10 dakikasında Fatih ve Şervan ile açılan ortalarda gol aradı. Beraberlik için oynayan rakip takım Sincan Belediyespor´un vakit geçirme isteğine kayıtsız kalan karşılaşmanın hakemi ise kartını kullanmadı. Özellikle sarı kartı bulunan kalecnin vakit geçirmesine göz yuman karşılaşmanın hakemi Metin Ataş´a büyük tepki gösterildi. Karşılaşmanın uzatma bölümünde de gol sesi çıkmazken, alınan beraberlik ile temsilcimiz şampiyonluk zirvesinden uzaklaşmaya devam etti.