Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı


 

 

Başarımız devam edecek

 

Kırıkkale´de Liseler arası Kros ve masa tenisi müsabakalarında başarılı olarak zirveye çıkan öğrencilerin başarası okul da sevinç yaratırken Okul Müdürü Elif Tolun başarılarının devam edeceğini söyledi.

 

ÇEŞİTLİ DALLARDA BAŞARILAR ELDE ETTİ

Eğitim öğretimlerini devam ettirebilmek için çevre il ilçe ve köylerden gelerek yatılı olması sebebiyle Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini seçen öğrenciler ders saatlerinin dışında beden eğitim öğretmeni Özlem Yılmaz´ın  mesai mevhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çeşitli spor dallarında takımlar oluşturup öğrencileri takım ruhuyla yetiştirerek açıldığı günden bugüne çeşitli dallarda başarılar elde etti.

 

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

2018 - 2019 eğitim öğretim yılına başarılarla başlayan okul kros ve masa tenisi müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakarak İl birincisi olmuşlardır. Azimli ve gayretli çalışmalarının amacının sosyo ekonomik dezavantajlı öğrencilerin Türkiye genelinde derece elde etmek olduğunu söyleyen Okul Müdürü Elif Tolun “Çalışmalarımız bu doğrultuda hız kesmeden devam edecektir. Her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile birlikte önce okulumuzun daha sonra ise bölgesel müsabakalarda Kırıkkale´nin sesini duyurmaya kararlıyız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu