120 SPORCU KATILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışmalarına 6-8 yaş, 9-10 yaş,11-12 yaş, 13-18 yaş, kategorilerinde 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmalar serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde 50 metre mesafelerde yapılan yarışmalarda sporcular dereceye girebilmek için yarıştılar.

 

SPORCULARA KATILIM BELGESİ

Aynı zamanda 29 Haziran 29 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme branşı sporcularının katılım belgelerinin dağıtımı da yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada; Yüzme branşına olan ilginin ilimizde sürekli arttığını bunun sonucu olarak ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme yarışmalarına katılımına yansıdığını belirtti.

 

ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Karaahmetli’ye modüler sistemde 150 tonluk içme suyu deposu Karaahmetli’ye modüler sistemde 150 tonluk içme suyu deposu

Müdür Ünlü, “Bu yıl Yaz Spor Okulları vasıtasıyla 30 spor branşında toplamda 5 bin 923 öğrenciyi sporla tanıştırdık ve bin 58 öğrencimiz yüzme branşında yaz spor okullarına katıldı. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Eğer biz sahip çıkmazsak ne olduğu belli olmayan gruplar çocuklarımızı ve gençlerimizi kendi emelleri doğrultusunda yetiştirip kullanırlar. Bu gruplara fırsat vermemeliyiz. Yaz Spor Okullarında başarılı olan sporcularımız kışında antrenmanlara devam edecekler. 30 Ağustos Zafer Bayramı yüzme yarışmalarına katılan kulüplerimize antrenörlerimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline teşekkür ediyorum” dedi.