Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi

 

Yahşihan Belediyesi zabıta ekipleri, döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle bazı ürünlerin fiyatlarında artış yapılarak ´haksız kazanç´ elde edilmesini engellemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

 

FİYAT ARTIŞI TESPİT EDİLİYOR

Zabıta ekipleri, markette ve kantinlerde rafları dolaşarak etiketleri inceleyip fahiş oranda fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit ediyor. Marketlerde yapılan denetimlerde zabıtalar, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatlarını karşılaştırdı. Denetimlerde ayrıca, satışa sunulan ürünlerin gramaj kontrolleri de yapıldı.

 

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Zabıta ekipleri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yahşihan Belediye Başkanlığı olarak düzenli olarak denetimlerimizi yapıyorduk. Daha önce hijyen ve ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol ediyorduk. Türkiye´de yaşanan krizden sonra zabıta müdürlüğü ekiplerimiz marketlerde fiyat kontrolü yapıyor”

 

VATANDAŞLARIMIZ RAHAT OLSUN

“Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak denetimlerimiz sıkı bir şekilde devam edecek. Burada vatandaşlarımız rahat olsunlar. Vatandaşlardan ricamız alışveriş yaparken gözlerine çarpan bir anormallik varsa bunu ilgili birime iletsinler. Bizlerde belediye olarak her türlü işlemi yapmaktan geri kalmayacağız” dedi. Haber Merkezi