GÜNCEL 9.09.2018 18:00:13

'YUVAMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM'

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğüne atanması ile hem Kırıkkale kamuoyunda hem de Kırıkkale Üniversitesi içinde olumlu hava estiren Prof Dr Ersan Aslan,' Yuvama,aileme geri döndüğüm için çok mutluyum' dedi.

Kırıkkale´de büyüdüğünü belirten Rektör Aslan, 'Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle rektör olarak 6 yıllık aradan sonra yuvama, aileme tekrar dönmüş oldum. Takım çalışmasına her zaman önem verdim burada da önem vereceğiz. Müsteşarlığımız döneminde kamu, üniversite, sanayi işbirliği mevzuatı konusunda düzenlemeler yaptık, şimdi uygulama zamanı. Dolayısıyla hep beraber yürümek yetmez koşacağız. Önümüzdeki günlerde verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum' dedi.

...

Kırıkkale kamuoyunun 5.MevsimYardım Derneği altında önemli hizmetleri ve mütevazi ve yapıcı kişiliği ile tanıdığı Aslan,' Gerek bölgenin gerekse Türkiye´nin ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler üreten bir üniversite olacağız.Bunun için de tırmanacağımız epey yalçın dağlar olacak.İnşallah bu çalışmaları hem birlikte gerçekleştireceğiz. Takım ve ekip çalışmasına büyük önem verdiyorum'dedi.

 

 

30 YILLIK KIRIKKALELİYİM

Yeni görevine atanması noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür eden Aslan,” Kırıkkale´ye ayak basışım bugünden itibaren tam 30 yıl oldu. Bizler Kırıkkale´de büyüdük, bütün arkadaşlarımızı, dostlarımızı burada kazandık. Aynı zamanda bir derneğin çalışmalarında basın mensuplarının çalışmalarıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdik.  Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle yuvama yeniden aileme dönmüş oldum. Cumhurbaşkanımıza 6 yıl 2 ay müsteşarlık görevinde bulundurması nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

 

TAKIM ÇALIŞMASINA ÖNEM VERECEĞİZ

Aslan, “Görev aldığım yerlerde takım çalışmasını çok önemsiyorum. Çünkü takım çalışması her zaman başarıyı beraberinde getirir.  Takım çalışması tam manasıyla hayata geçmeli. Müsteşarlık görevinde bulunduğum süre içerisinde de özellikle takım çalışmasıyla kamu ve sanayi işbirliği düzeyinde önemli çalışmalar yapıldı.  Hep birlikte idari, akademik personel üniversitenin bütün personeli olarak hep birlikte çalışma sergileyeceğiz.  Kollarımızı sıvayarak takım çalışması içerisinde bu görevi götüreceğiz. “

 

VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

“Görev süreleri çok çabuk geçiyor 4 yıl gibi görünüyor ama zaman çabuk geçiyor. Kırıkkale´nin bölgenin ve ülkenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendi sınırlarımız içerisinde değil, ülkemize de katkı sağlayıcı çalışmalar gerçekleştirmeliyiz.  İnşallah kollarımızı sıvayarak işimizin başına geçeceğiz. Bu saatten itibaren çalışmalara başlayacağız.  Bizim koşmamız gerekiyor, bazı şeyleri yapabilmek için. İnşallah hep birlikte koşacağız.  Tırmanacağımız dağlar epeyce yalçın dağlar bu dağları tırmanırken verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.


Diğer Haberler

30.03.2024

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024