Parkın açılışına Bahşılı Belediye Başkanı, İbrahim Uyar, AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar, Belediye meclis üyesi Hasan Bilgiç, Karaahmetli köy muhtarı Muzaffer Sarıtaş, eski Belediye başkanı İsmail Çinkaya, Eski il genel meclis üyesi Davut Apaydın, Bahşılı ve Karaahmetli vatandaşlar katıldı.

Gurur duyacağımız bir karar

Karaahmetli muhtarı Muzaffer Sarıtaş yaptığı konuşmada Karaahmetli'nin hizmet adına unutulduğunu yeni yapılan parkla beraber yeniden canlanacağını söyledi. Sarıtaş 'Yusuf amcamız hiçbir kimsenin peşinde değil. Fakirin,fukaranın, özürlü kardeşlerimizin ve dağdaki bütün ağaçların koruyucusu olduğunu gördüm. Azalarımızla birlikte düşündük karar defterimize şöyle bir şey yazdık. Parkın adını Yusuf Uyar sahil parkı diye karar aldık. Bundan gurur duyarak karar defterini imzaladık şimdide açılışını yapacağız' ifadesini kullandı.

Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı

Birlikte olmaya devam edeceğiz

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar da yaptığı konuşmada,bu zamana kadar kendini fakire yoksula engelliye adayan,Bahşılı-Kırıkkale TEMA temsilcisi olarak ağaçlandırmaya veren değerli kıymetli Babası Yusuf Uyar'ın isminin parka verilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Başkan Uyar ' Biz köylerimizle bir bütün halinde çalışacağız ve her türlü desteği vereceğiz .Şimdiye kadar diğer köylerimizle sorunlara çare olmaya çalıştık,bundan sonrada her türlü sorunları ortadan kaldırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz.Bir olacağız ve beraber olacağız. Eğer biz Bahşılı'da yaşıyorsak,bu köylerde bize bağlı ise,sizlerle özel idare,vali,kaymakam ilgileniyor sözünü biz ortadan kaldırdık.Hep birlikte hem acı günümüzde,hem tatlı günümüzde,hem hizmetimizde birlikte olmaya devam edeceğiz.Bunu kesinlikle unutmayınız birlikteyiz' ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından parkın açılışı kesilen kurdele ile yapıldı.