Muhafız taraftarlar grubu önceki gün yaptıkları basın açıklamasında Kırıkkalespor'un Sincan'da oynayacağı Sincanspor karşılaşmasına gitmeyerek o saatte piknik yapacaklarını açıklamışlardı. Bu açıklamanın ardından Muhafız Taraftarlar grubunun hem yeni açtıkları dernek binasına hayırlı olsun hem de karalarından dönmeleri için Kırıkkalespor kulüp başkanı Metin Karakuş, Genel Kaptan Cengiz Dağdelen, Tufan Kızıltan ile birlikte bir ziyarette bulundu.

Bölge Şampiyonası, Kırıkkale’nin katılımıyla başladı Bölge Şampiyonası, Kırıkkale’nin katılımıyla başladı

Gün birlik günü

Başkan Metin karakuş Kırıkkalespor taraftarının hiçbir yerde olmadığını dernekleşmelerinden son derece memnun olduklarını söyledi. Başkan Karakuş sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını bunun sıkıntısını hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Karakuş ' Ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Bunun için üzgünüz. Sincan maçı aldığınız kara bizi ve futbolcularımızı üzdü. Gün artık birlik günü. Başarı gelecekse birlikte gelir. Sizlerin bu kararı bir kez daha düşünmenizi istiyorum' şeklinde konuştu.

Düşüncelerimizi dile getiriyoruz

Muhafızlar taraftar grubu lideri Deniz Eren Öztürk makul bir talepleri olduğunu bu taleplerinin oynanan maçlarda ortaya çıktığını söyledi. Öztürk 'Bizde Kırıkkalespor'un başarısını istiyoruz. Bunun için tribünde gerekli desteği veriyoruz. Ancak iyi gitmeyen şeyler hakkında düşüncelerimizi dile getiriyoruz. Yönetimimizden de bu konuyu daha dikkatli düşünmesini istiyoruz' şeklinde konuştu.