YİH´te nöbet ücretleri sınırlandırıldı

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri yakın tarihte yapılan 5.Olağan Genel Kuruluna iştirak eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can´ı makamında ziyaret ettiler.

 

SAĞLIKÇILARIN SORUNLARI ANLATILDI

Kongreye katılımlarından dolayı teşekkür mahiyetinde gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Recep Akdoğan tarafından, Vekil Ramazan Can´a ilimizde sunulan sağlık hizmetleri ve bu hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ayrıca ilimizde görev yapan sağlık çalışanlarımızın hakkaniyetli döner sermaye dağılımı, ek gösterge konusu, personelin çalışma şartları, sorunları, talepleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

 

YİH´TE TASARRUF

Ayrıca Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tasarruf tedbirleri kapsamında nöbet ücretlerinin sınırlandırılmasından dolayı personelin rahatsızlığı dile getirildi. Çalışanların moral ve motivasyonlarının etkilendiği belirtildi. Bu kapsamda ilgili makamlar ile görüşülerek döner sermaye olarak dağıtımın sağlanması hususunda istişare edildiği belirtildi.

 

SAĞLIKTA ŞİDDET EYLEMLERİ

Ziyaret esnasında ülkemizin genelini de ilgilendiren “Sağlıkta şiddet eylemleri” hakkında önleme amacı taşıyan fikir alış verişinde de bulunuldu. Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can birlikte çalışmaktan memnun olduğunu istişare içinde çalışma yapımızı olumlu karşıladığını ifade ederek, teşekkürlerini ilettiler. Haber: Emel Selci