TEKNİK DONANIM ARTIYOR

Kırıkkalelilerin sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanması için çalışmalar sergileyen Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Yüksek İhtisas Hastanesi´nin teknik donanımını artırıyor. Genel Sekreterlik tarafından alınan 3 adet ultrason cihazı, 1 adet mamografi cihazı ve 1 adet seyyar röntgen cihazı hizmete sunuldu.

Beyin tümörünü burun deliğinden çıkardılar Beyin tümörünü burun deliğinden çıkardılar

 

HASTA MUAYENESİNDE KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Hastalara tanıdığı hizmetle çevre illerden de hasta kabul eden Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi sürekli kendini yeniliyor. Teknolojinin tüm imkânlarının sunulduğu hastanede hasta memnuniyetinde sınır tanınmıyor. Son derece modern bir şekilde inşa edilen hastanede yeni geliştirilen tıbbi cihazlar anında temin edilerek doktorların hasta muayenesinde kolaylık sağlanıyor.

 

CİHAZ TAKVİYELERİ YAPILDI

Son olarak alınan cihazlar hakkında bilgi veren Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı “Genel sekreterlik  olarak, Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliğinde hizmet kalitesi ve modernizasyonun yükseltilmesi , hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızın bekleme , teşhis ve tedavi sürelerinin  kısaltılması amacıyla 3 adet ultrason cihazı,1 adet mamografi cihazı,1 adet  seyyar röntgen cihazı takviyesi  yapılarak hizmete sunulmuştur” ifadesini kullandı.