BORÇ YÜKÜ ARTIŞI SAĞLANMADI

Borç yükü artırılmadı aynı zamanda başta personellerine yönelik olarak döner sermaye payları ve diğer kurumsal yatırımlarında artış sağlandı. Konuyla ilgili olarak Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı  “Allah´a hamdolsun, Yüksek İhtisas Hastanesi kurulduğundan itibaren geçen süre zarfında ilk kez borç yükü artışı sağlamadan 2015 mali yılını kapattı”

 

Bu habere dikkat! Yaz geldi Kene ısırması nasıl anlaşılır? Bu habere dikkat! Yaz geldi Kene ısırması nasıl anlaşılır?

TEŞEKKÜRLER

“Özellikle 2015 yılında Yüksek İhtisas Hastanesi yeni ek bina ve eski binanın modernizasyonu sürecinde yatırımlara da önem verilerek yılsonuna gelindi.  Emeği geçenlere, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Borç yükü artırılmadı aynı zamanda başta personelimize yönelik olarak döner sermaye payları ve diğer kurumsal yatırımlarımızda da artış sağlandı”

 

TIBBİ CİHAZ ALIMI

“Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı tesislerimizde 1 Ocak 2015 ve 31 Aralık 2015 yılı tarihleri arasında vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza yönelik olarak ürettiğimiz hizmet kalitesini arttırmak amacıyla belirlediğimiz mali politikaları gerçekleştirmiş olup yatırımlarımıza 10,098.452 TL harcanmıştır. Yapılan bu yatırımlar; tesisat yenilenmesi, dış cephe yenilenmesi, acil önü düzenlemesi, mescid, tavan izalasyonu, tıbbi cihaz alımı, tüketime yönelik ve borca yönelik olarak gerçekleşmiştir” dedi.