GENEL MÜDÜR UYGUN

KIRIKKALE´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kırıkkale şantiyesinde Kayaş-Yerköy arası üstyapı ve elektromekanik alt yüklenici firmalarından çalışmaların son durumu hakkında brifing alan Uygun, değerlendirmelerde bulundu. Güzergahın 126. kilometresinde tüm montajları tamamlanan sinyalizasyon ve telekomünikasyon binasının başlayan dahili testleri yerinde inceleyen TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, projede görevli genç mühendisleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra Yozgat YHT Gar binası ve teknik hizmet binasının yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Bu projede emek verenlerin gayretiyle mesafelerin kısaltıdığını şehirlerarası modern ve hızlı köprüler kurulduğunu belirten Ali İhsan Uygun, 'Projede her geçen gün sona biraz daha yaklaştıkça heyecanın ve mutluluğun katlanarak artığını' ifade etti. Yapım süreci ve testleri tamamlanan Yozgat Trafo Merkezini de gezerek, 'Milletimize yakışır Yüksek Hızlı Tren deneyimi sunmak için titizlikle çalışıyoruz.' dedi.

 

T318´İ YERİNDE İNCELEDİ

Daha sonra TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun beraberindekilerle, Ankara - Sivas Yüksek Hızlı Demiryolu Projesinin, Kırıkkale-Sivas arası 318. kilometrede bulunan ve inşası tamamlanan son tünel T318´i yerinde inceledi. Projenin hayata geçmesi için gece gündüz çalışan işçilere teşekkür eden Uygun, onların emeği ile büyük güne hazırlanıyoruz, ifadelerinde bulundu.

 

PROJEMİZ HAYAL ETTİĞİMİZ GİBİ TAMAMLANIYOR

Bu gece Kırıkkale’de fırtına bekleniyor Bu gece Kırıkkale’de fırtına bekleniyor

Sivas Gar sahasında çalışmaları devam eden markiz imalatları, üstyapı telekomünikasyon, elektrifikasyon sistemleri ve 11 CTC kumanda merkezi inşasını yerinde inceledi. Yetkililerden projenin durumu hakkında brifing alan Ali İhsan Uygun; 'İncelemelerin sonucunda gördük ki çalışan tüm mesai arkadaşlarımızın gayreti ve heyecanıyla projemiz tam hayal ettiğimiz gibi tamamlanıyor. Yaptığımız her çalışmada demiryolunu hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz' ifadelerinde bulundu. Haber: Kenan Kuzucu