SALDIRILAR SON BULSUN

İl Başkanı Önal, çarşı iznine çıkmaya hazırlanan Mehmetçiklerimize saldıracak kadar gözü dönmüş bu haydutlara, vatan hainlerine gereken cevap en sert şekilde verilmesi gerektiğini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da, son olarak da Kayseri´de yaşanan  hain terör saldırılarında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin içerisinden geçtiği maalesef her geçen gün daha da derinleşen bu karanlık tablonun bir an önce son bulmasını, ülkemizin hak ettiği güven ortamına acilen kavuşmasını temenni ediyoruz”

 

SALDIRILAR NEDEN ENGELLENEMİYOR?

“Bununla birlikte ülkemizin bu günlere nasıl geldiğini araştırmak ve sorgulamak her yurttaşımızın en önemli görevidir. Önce İstanbul´da ardından İç Anadolu´nun göbeği Kayseri´de PKK denen bu hain örgüt bu saldırıları nasıl planlayıp yapabilmiştir. Bu konuda istihbarat zafiyeti var mıdır, ülkemizin istihbarat kurumları neden böyle bir saldırıyı engelleyememişlerdir. İstanbul´da yaşanan saldırının arkasındaki sis perdesi aralanmadan bu kez de Kayseri´de meydana gelen bu patlamaya neden engel olunamamıştır. Hükümetin iflas eden Suriye politikaları sonucu, sınırlarımız adeta delik deşik olmuştur”

 

BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTIĞIMIZI GÖRÜYORUZ

“Suriye´den ülkemize kimler hangi amaçla girip çıkıyor, bunu bile bilmiyoruz. Suriye´deki kaos ve terör ortamından maalesef ülkemizde fazlasıyla etkilenmiştir. Ayrıca hükümetin açılım politikası adı altında yürüttüğü çözüm sürecinde silahlarını bırakacağı söylenen PKK terör örgütünün silahlarını bırakmadığı gibi, ülkemizin bazı bölgelerini silah deposuna çevirdiğini görüyoruz. Açılım sürecini hendek kazarak ve silah depolayarak geçiren bu hain örgüt, maalesef ülkemizin birçok yerinde hain eylemlerini yapabilir hale gelmiştir. O dönem yürütülen politikaların yanlış olduğunu söyleyen Partimizin, bugün bir kez daha haklı çıktığımızı görüyoruz. Gelinen noktada Ülkemizi yönetemediği açık olan, ülkemizi terör bataklığına sürükleyenlerin bu konuda söyleyecek ve yapacak hiçbir şey de yoktur”

 

ÜLKEMİZ EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞUYOR

“Ülkemiz ekonomik krizle boğuşurken, işsizlik oranı %12´lere dayanmışken, son çeyrekte Türkiye ekonomisi %1.8 oranında küçülmüşken, dolar 3.50 lirayı geçmiş, benzin 5 lira 10 kuruşlara dayanmışken Hükümet yetkililerinin bu sorunları çözmek yerine Başkanlık Sistemini tartışmaktan başka bir şeye çaba harcamamalarını kaygıyla izliyoruz. 14 yıldır tek başına iktidarda olanların ülkemizin en temel sorunlarında söyleyecek bir sözlerinin olmadığı görmek, güvenlik ve ekonomide Hükümetin çoktan iflas ettiğinin en açık göstergesi olmuştur”

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

 

BEKLENEN YANIT ALINAMADI

“CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu defalarca terörün son bulması, terör konusunda Türkiye´mizin milli bir politikasının oluşturulması, ekonomi konusunda yapısal reformların acilen gerçekleştirilmesi, konularında Hükümet Yetkililerine birçok kez çağrıda bulunmasına rağmen, bir türlü beklediği yanıtı alamamıştır. Başta güvenlik ve ekonomik sorunların son bulması,  terör bataklığının kurutulması için Hükümete her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu belirtmemize rağmen, tüm çabalarımız sonuçsuz kalmış, ülkemiz her geçen gün yeni terör saldırılarının gerçekleştiği, güvenlik zafiyetinin en üst noktaya ulaştığı bir ülke konumuna sürüklen dirilmiştir”

HÜKÜMET YETKİLİLERİNE SESLENİYORUZ

“Buradan Hükümet yetkililerine sesleniyoruz. Ülkemizin yeniden güvenliğine kavuşması, tüm Güvenlik Güçlerimizin ve yurttaşlarımızın yeni saldırılara hedef olmaması için üzerinize düşen sorumluluklarınızı ivedilikle yerine getiriniz. Bir hafta içerisinde iki kez gerçekleştirilen bu patlamaların yaşanmasında ihmal ve sorumluluğu onları hemen bulundukları koltuklardan uzaklaştırınız. Bu konuda atacağınız ve memleketimizin terör odaklarının hedefi olmaktan çıkartacak tüm adımlarda destek olacağımızı belirtmek isteriz. Buradan bir kez daha görevi başında şehit olan kahraman askerlerimize yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.