1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI

Yahşihan ilçe  Toplum Sağlığı Merkezi tarafından '1-7 Mart Yeşilay Haftası' etkinliği kapsamında Podium AVM´ de stand kurularak konuyla ilgili halka farkındalık kazandırılmaya çalışılıyor. Stantları ziyaret eden vatandaşlara bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor. Etkinlikler Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın sorumluluğunda hafta  boyu devam edecek. Kurulan Stantlara halkımız büyük ilgi gösteriyor.

 

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

YEŞİLAY  'SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK'

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi, vatandaşları bilgilendiriyor. Kurulan stantta çocuklara farkındalık oluşturulması amacıyla Yeşilay broşürleri ve kitapçıkları, kalemleri dağıtılıyor. Alkol, sigara, uyuşturucu ve yeni bağımlılık türü olan İnternet bağımlılığı konusunda vatandaşlar uyarılıyor.

 

DESTEKLERİNDEN DOLAYI YEŞİLAY KOL BANDI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi Başkanı  Ergün Kızılay Yeşilay´a desteklerinden dolayı, Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen´e Yeşilay kol bandı taktı. Kaymakam Özen beraberinde Kaymakam Refiki Oltan Bayraktar ile Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ile birlikte kurulan stantları ziyaret ederek Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi Başkanı Ergün Kızılay´dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.