Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Şevketferoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale halkının MHP´nin adayını tercih etmelerini istedi.

 

MHP TÜRK MİLLETİNİN GARANTİSİ

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şevketferoğlu, “Türk Milleti´nin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, İstiklâl ve İstikbalimizin, Türk Milleti ve Türkçülüğün ebediyete kadar korunması için; yerel seçimlerde MHP´nin adaylarını tercih edeniz. MHP´nin adayları düşünür, tasarlar ve uygular ve dahi sözünde durur. Çünkü MHP Türk Milleti´nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin teminatı ve yegâne garantisidir”

 

DEVLET TERBİYESİ ALMIŞ

“Düştüğü yerden bir avuç toprakla kalabilecek,  devlet terbiyesi almış, idarecilik bilgi ve tecrübesine sahip, kabiliyetli, yapılacak hizmetleri ve çözümlerini tespit edebilecek. Çözüm sürecinde olabilecek sorunların önlenmesi hakkından hazırlıklı vizyon sahibi, seçildiği görevi ve sorumluluğunu bilen, hakkını veren, önemseyen, millet ve vatandaşların menfaatine olan problemleri çözümünde tecrübe sahibi ve çözüm sonunda mutlu olan, oy verdiğinize pişman olmayacağınız.  kişileri seçtiğinizde inanın yaşadığınız bölgede rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olacaktır”

 

TOPLUMA HİZMET ETMEKTİR

“İnsanın yakınlarına bırakacağı en güzel miras, içinde yaşadığı topluma hizmet etmektir. İlimiz Kırıkkale; onlarca vilayetin karayolunun geçtiği çok güzel bir konumda bulunmaktadır. Yapılacak çok önemli hizmetlere müsaittir. En güzel hizmetlerin yapımında katkı sağlayacağıma ve sizlere en iyi bir şekilde hizmet edeceğime inandığım için Allah izin verirse, yapılacak olan mahalli seçimlerde MHP´den İl Genel Meclisi Üyeliğine A. Adayı olarak müracaat etmiş bulunmaktayım. Sevgili Kırıkkale´li hemşehrilerim bilgilerinize saygılarımla arz ediyorum”

 

ŞEVKETFEROĞLU KİMDİR?
1955 Kırşehir Kaman doğumluyum. Ortaokuldan sonra jandarma astsubay okulunu, sağlık okulunu ve öğretmen okulunu kazandım. Sonrasında öğretmen okuluna gittim. Mezun olduktan sonra öğretmenlik yaptım ve daha sonra Manisa Demirci Eğitim Enstitüsünü bitirdim. Müdür Vekilliği ve Okul Müdürlüğü yaptım. Ankara Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler bölümüne kaydoldum. Fakültemiz Ankara Hukuk ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesinin hemen yanında olduğu için arkadaşlarımla birlikte devam edemedik hep beraber devamsızlıktan kaydımız silindi. 12 Eylül 1980 den sonra devamsızlıktan kaydı silinen öğrenciler için çıkan aftan yararlanılarak yeniden kayıt yaptırdım ve mezun oldum. Kırşehir Sağlık Müdürlüğünde Personel Şube Müdürü olarak göreve başladım. Gazi Eğitim Fakültesinde Yüksek Lisansa başladım. Kırşehir´den Ankara´ya gidip gelmek Kırıkkale´den gidip gelmekten zor olduğundan ve de ailemin Kırıkkale de olduğu için o zaman ki adıyla Kırıkkale Devlet Hastanesine Müdür yardımcısı olarak geldim.

 

Kırıkkale’de köy içine 2 bin metrekare kilit parke Kırıkkale’de köy içine 2 bin metrekare kilit parke

Daha sonra hastane müdürünün emekli olmasıyla, müdürüm, benim Müdür vekili olarak yazımı bakanlığa bildirdi ve Baş Hekimimde asaleten müdürlüğümü istedi, bakanlığa tavsiye etti ve hastane müdürü olarak atandım. Yüksek lisansla hastane müdürlüğünü bir arada yürütmeye zorlandım, asli görevim olan müdürlüğümüz için yüksek lisansı tez aşamasında bıraktım. 1999 yılı Ağustos ayına kadar Hacı Hidayet Doğruer Hastanesinde Hastane Müdürlüğü yaptım. 1999 yılında sırasıyla;
Konya, Kulu, Sulakyurt ve Keskin hastanelerine atandım sonrasında yeniden Yüksek İhtisas Hastanesi Müdürlüğüne atanarak göreve başladım. AKP iktidarında emekli olmak zorunda kaldım. Emekli olduktan sonra iki ayrı özel hastanede kurucu müdürlük yaptım özel bir şirkette Hatay İskenderun da o zaman ki adıyla Atakaş Demir çelik fabrikasının yeni yapılacak ünitesinde çoğu yurt dışından gelen muhendis ve yüksek mühendislerin konaklama barınma yemek elektrik su servis v.s hizmetlerini yerine getirmek için şirket müdürlüğü yaptım. Son olarak İstanbul Tuzla Gemi İnşaat Sanayi Birliği (GİSBİR) Hastanesinde genel müdür olarak görev yaptım. Evli ve 4 çocuk babasıyım. 
İl genel meclis üyeliğini tam anlamıyla yapabileceğime, hizmet de sizi mahcup etmeyeceğime inandığımdan ve il genel meclisi üyeliğinin önemli ve ciddi bir iş olduğunu bildiğim için Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi üyeliğine aday adayı olarak müracaat ettim. Allah hayırlara vesile eylesin. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Boz toprakların insanları, her şey gönlünüzce olsun.

 

HABER: AHMET ÖZHAN