Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!

 

Kırıkkale´de 2019 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı.

 

BAŞKAN SAYGILI,

EZAN OKUYARAK İSİM KOYDU

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, Yüksek İhtisas Hastanesi´nde yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Burçin Keyvan´ın bebeği Aysel Mira Keyvan ve Züleyha Yeşilyurt´un bebeği Sıraç Yeşilyurt´a altın taktı. Belediye Başkanı Saygılı, Aysel Mira Keyvan´ın kulağına ezan okuyarak bebeğe ismini koydu.

 

2019 YILI DAHA GÜZEL OLUR

Vali Sezer de hastane çalışanlarına karanfil verdi. Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye için 2019´un 2018 yılından daha güzel olmasını temenni etti. Vali Sezer ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Kırıkkale-Ankara kara yolu kontrol noktasında bulunan ekipleri ve 112 Acil Çağrı Merkezi´nde çalışanları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

 

MODERN VE YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “İlimiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2019 yılında ilimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. 2019 Yılı Hayırlara Vesile Olsun İnşallah. Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgiler sunarım” dedi.