2 OY FARKLA KAZINDI

Tüm Muhtarlar Derneği´nin iki başkan adayı Ağa Pehlivanlı ile Behsat Kürkçü´ye eşit oyların çıkmasının ardından seçim hafta sonu yenilendi. Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, başkan yardımcılığını Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rifat Öcal yaptı. Katip üyeliklerini ise muhtar Zülkarneyn Kılıç ve Mustafa Kılıç yaptı.

 

KÜRKÇÜ VE PEHLİVANLI´DAN DESTEK MESAJLARI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan kongrede yeniden oylama yapılarak Tüm Muhtarlar Derneği´nin yeni başkanı seçildi. Muhtar Ağa Pehlivanlı 13 oy, muhtar Behsat Kürkçü 15 oy alarak muhtarların yeni başkanı seçildi. Seçim sonrası konuşma yapan Pehivanlı, yeni seçilen başkan Kürkçü´yü tebrik etti. Pehlivanlı, Kürkçü´nün her zaman yanında olacaklarını ve gereken desteği her zaman sağlayacaklarını dile getirdi.

 

Kırıkkaleli genç doktor, son yolculuğuna uğurlandı Kırıkkaleli genç doktor, son yolculuğuna uğurlandı

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Yeni seçilen başkan Kürkçü ise, “Rabbimden her zaman birlik ve beraberliği en iyi şekilde yürütmeyi diledim. Bu seçim hayırlara vesile olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde her alanda güzel çalışmalara imza atmak için çalışma sergileyeceğiz. Muhtarımız Ağa Pehlivanlı´ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışlarımızı en güzel şeklide tamamlayacağız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu