ÖZTÜRK GAMA´YI ZİYARET ETTİ

Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve İl Başkanlığından bir heyetle, Hacılar Beldesi´nde faaliyet gösteren, İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santralini (GAMA Enerji) ziyaret etti.

 

İHTİYACIMIZ YATIRIM VE İSTİHDAM

Milletvekili Öztürk, Şantiye Müdürü Serhan Eryaşar´dan bilgiler aldıktan sonra, yaptığı açıklamada “En önemli ihtiyacımız olan yatırım ve istihdam konusu, bir kişinin elinden tutan bizlerin baş tacıdır. Kırıkkale cazibe merkezi haline geldi. Hala süren ve devam eden yatırımlarımız var. Doğal gazdan elektrik üretim projesi önemli bir projedir”

İŞSİZLİK SORUNU AZALACAK

‘Kırıkkale bu proje ile sanayi kenti olma yolunda önemli bir mesafe kat etmiş durumda´ olduğunu söyleyen Öztürk, “Biz yatırımcıların peşini bırakmayacağız. Onları arayıp davet edeceğiz. Bu proje ile Kırıkkale´de büyük anlamda işsizlik sorunu azalacak. Bu konuda çok mutluyuz ve yapılacak çalışmaları yerinde inceliyoruz”

ÖZTÜRK İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

“Böyle bir yatırımın Kırıkkale´ye getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah AK Parti hükümeti olarak daha büyük ve güzel projelerle, ülkemizin kalkınmasına ve istihdamın artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Öztürk, daha sonra işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra kolay gelsin dileyerek beraberinde ki heyetle oradan ayrıldı.