DAYANIŞMA RUHUNU CANLI TUTMAYI BAŞARDI

İl Sağlık Müdürü Uzun, toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olduğumuzu dile getirdi. Dr. Uzun şu ifadelere yer verdi; “Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır”

 

ZİRVEYE ÇIKMAK ZOR VE ZAHMETLİDİR

“Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Yaş almak bir dağın tepesine çıkmaya benzetilebilir. Zirveye çıkmak zor ve zahmetlidir ama zirveye doğru atılan her adım bakış açısının ve ufkunun daha da genişlemesine vesile olur. Bizler yaşlılarımızın edindikleri deneyimi, tecrübeyi ve birikimi genç nesillere aktarmaya gayret ediyoruz”

 

ÜLKEMİZİN GÜÇLENMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu

“Yaşlılarımız sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kurulan bağ, ülkemizin daha güçlenmesine katkı sağlayacaktır. 18-24 Mart tarihleri arasında kutladığımız “Yaşlılar Haftası” toplumumuzu bugünlere ulaştıran, yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi, duyarlılık ve katılımlarının sağlanması açısından önemlidir”

 

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMALIYIZ

“Devlet olarak, verilen hizmet kalitesini artırmak, hizmete erişilebilirliği sağlamak, yeni alternatif hizmetleri geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın ekonomiye, kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamalarını dileyerek, saygılarımı sunuyorum” dedi.