Minik Kalpler Anaokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu Kültür Merkezinde yapılan törenle gerçekleşti. Minik öğrenciler yaptığı bir birinden güzel oyun, tiyatro parodilerle mezuniyet törenini izlemeye gelenleri kendilerine hayran bıraktılar. Kültür merkezinde yılsonu etkinliklerinde okul müdürü Şengül Doğan konuşmasında. '' Ali, Ayşe, Rosa,Tomas ya da ,Juliet Barış Huzur kardeşlikte dünya onalar emanet. Ayrı dili konuşsalar da ayrı toprakta yaşasalar da hepsi insanlığa teknik teknolojiye geleceğin dahi üreticileri bilim adamları olacaklar.Annelerin kucağından okulumuza gelen minik öğrencilerimizi eğitim tekniğinin en son sistemini uygulamaktayız. Öğretmenlerimiz öğrenci sevecenliği taşıdığındandır ki aileler tarafından çok sevilmekteyiz. Minik öğrencilerimizin bu yılsonu etkinliğindeki gösterileri birebir kopyalamaları yaptıkları hareket ve bilgilerini, zekalarını göstermeleri biz eğitimcileri de sevindirmekte'' diye konuştu.

Büyük hareket

Gecenin en anlamlı anı ve en büyük sürprizi ise minik öğrencilerin bir yıl boyunca topladıkları mavi kapaklardan kazandıkları tekerlekli sandalye'yi bir engelli kardeşlerine hediye ettiler. Tekerlekli sandalye daha önce görev yapmış Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ile öğrenci okul müdür Şengül Doğan'a teslim edildi.

Kırıkkale’de Arapça şiir ve çocuk şarkı yarışması düzenlendi Kırıkkale’de Arapça şiir ve çocuk şarkı yarışması düzenlendi

Hediyelerini aldılar

Resim yarışmasın da dereceye giren. Öğrenciler Ferman İlayda Torun ,Bertuğ Topsoy,Ceylin Ayata 'ya hediyelerini okul müdür muavini Bülent Özçam , Yeşim Korkmaz. Nur Erdem tarafından verildi. Minik öğrenciler yıl sonu etkinliğinde Minik yıldızlar öğretmeni Yeşim Korkmaz , Menekşeler sınıfı Öğretmeni Nur Erdem tarafından hazırlanan Halk oyunları gösterisi , folklor ,parodi ,mini Tiyatro sergilediler. Görülmeye değerdi. Bu miniklerin gösterisi son olarak keplerini atarak artık Ana Okulundan mezun olduklarını kanıtladılar.