İYİ PARTİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ 

İl ve İlçe kongrelerini tamamlayarak yeni yönetim kurullarını oluşturan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık başkanlığında sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sabah kahvaltısına il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, il disiplin kurulu, il kadın kolları, il gençlik kolları, il genel meclis üyesi ve merkez ilçe başkanları katıldı.

 

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

İl Başkanı Altınışık, kongrelerini tamamlayarak oluşturdukları ekip arkadaşları ile çalışmalarına daha etkin bir şekilde devam edeceklerini belirterek, “Bütün teşkilatlarımızla birlikte yarın seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz. Bütün hedefimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener´i Cumhurbaşkanı, İyi Partimizi ilimiz Kırıkkale´de ve Türkiye´de birinci parti yapmak için gece gündüz hiç durmadan çalışmaktır. Bu süreçte bütün teşkilatlarımızla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız”

 

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

HİÇ BİR FİTNEYE YER VERMEYECEĞİZ

“Halkımızın İyi Parti´ye ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener´e olağanüstü bir sevgi ve muhabbeti olduğu aşikardır. Bütün partiler oy kaybederken bütün muhalif anket kuruluşlarına rağmen partimizin oyunun yükseldiği herkes tarafından kabul edilmektedir. Bu durum da  bizim omuzlarımıza daha fazla sorumluluk yüklemektedir. Seçmenden aldığımız mesaj bizi sahada görmektir. İyi Parti yöneticilerimiz, üyelerimiz ile el ele, omuz omuza hiç bir ayrıma, hiç bir fitneye yer vermeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu