YARDIMA HAZIRIZ

Merkez üssü Elazığ İli Sivrice İlçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Kırıkkale olarak maddi manevi her türlü yardıma hazır olduklarına vurgu yaptı.

Kırıkkale’de şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi! Kırıkkale’de şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi!

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Elazığ ve Malatya´ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Elazığ merkezli 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketi hepimizi derinden üzmüş, yüreğimizi yakmıştır. Depremde hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm milletimize geçmiş olsun diyoruz. Yaralıların bir an önce sağlığına kavuşmasını ve enkaz altındaki vatandaşlarımızın da bir an önce kurtarılmasını temenni ediyoruz. Millet olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, yaraların kısa zamanda sarılması, bu felaketin de üstesinden dayanışma içerisinde kısa zamanda geleceğimize inanıyoruz” ifadesini kullandı.

YARDIMDA BULUNMAK İSTEYENLER BAŞVURSUN

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu´nun yaptığı çağrıyı hatırlatan Ticaret Borsası Başkanı Sümer, 81 ildeki oda ve borsaların olduğu gibi Kırıkkale Ticaret Borsası olarak da Elazığ ve Malatya için harekete geçtiklerine vurgu yaparak, AFAD koordinasyonunda, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunmak isteyen üyelerinin odaya başvuruda bulunabileceklerini söyledi. Haber: Ayşe Soysal