Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı


7´DEN 70´E HERKE KATILDI

İlçe de bulunan açık hava düğün salonunda düzenlenen yemeğe Milletvekili Ramazan Can, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, AK Parti il Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Milletvekili Adayları, İl, ilçe müdürleri, ilçe Belediye Başkanları sivil toplum örgütleri yöneticileri ve 7´den 70´e kalabalık bir Yahşihan ilçe halkı katıldı.

 

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

Kuranı-Kerim okunması ile birlikte açılan iftar sonrası Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Böyle güzel bir günde mübarek bir ayda hepimizi bir araya getiren Allah´a sonsuz hamd olsun. Allah hepinizden razı olsun. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz hiçbir organizasyonda bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak malumunuz önümüzde 24 Haziran´da yapılacak olan bir seçim var”

 

BİZİ MAHÇUP ETMEDİNİZ

“Gerçekten çok önemli çok değerli bir seçim, çok özel bir seçim hem kendi şahsımız hem de Türkiye´miz için önemli bir seçim, çünkü dış mihraplar ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza neredeyse pervazca konuşmalar yapıyorlar. Onun için sandıkta sizden ricamız bu zamana kadar bizi hiç mahcup etmediniz. Sağ olun Allah razı olsun her zaman yüzümüzü güldürdünüz. Hiçbir zaman boynumuzu büktürmediniz. Bundan sonrada namerde bizleri muhtaç ettirmeyeceğinize eminiz. Allah hepinizden razı olsun diliyor, desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

 

KANDİL´İN BAŞINA BELA OLACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ramazan Can, siyasi istikrar sürdükçe ekonominin de beraberinde geldiğini söyleyerek, “Türkiye bir kuşatma altında. Öncelikle terör kuşatması altındaydı, Allah´a şükür Cumhurbaşkanımızın nezdinde Kahraman ordumuz tarih yazarak terörü temizledi. Önümüzdeki günlerde de Kandil´e gireceğiz ve Kandil´in başına bela olacağız. 15 Temmuz´da yapamadıklarını 24 Haziran´da yapmak istiyorlar. Fakat alnımızın akıyla çıkacağız” dedi. Kırıkkale ve Yahşihan´ın problemlerini bildiğini söyleyen Can, bu organizeyi gerçekleştiren Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a teşekkür etti.

 

KIRIKKALE´DE 3-0 YAPACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Salim Bozdemir, “Bir iftar vakti bugün hep bir aradayız. Bizleri bugün burada buluşturan Yahşihan Belediye Başkanımız Ahmet Sungur´a teşekkür ederim. 24 Haziran seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağız. Türkiye´miz büyüyor, Kırıkkale´miz büyüyor, Yahşihan´ımız da büyüyecek. Sizlerin bizleri desteklemenizi istiyoruz. Bu zamana kadar hep bizi desteklediniz. Sizin vereceğiniz destekle Kırıkkale´de 3-0 yapacağız. Vakit Türkiye vakti, vakit Kırıkkale vakti, vakit icraat vakti”

 

TEŞEKKÜRLER AHMET SUNGUR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mustafa Arslan, bizleri bu mübarek günde yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ederek, “Ağabeyim Ahmet Sungur´a da teşekkürü bir borç biliyorum. Yahşihan´ı burada gördükten sonra Kırıkkale´de 3-0´ın olacağına tamamen inandım. Gece gündüz durmadan çalışıyoruz fakat artık hiç uyumadan çalışacağız. Ben sizlerin hizmetkarı olmak için Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirildim. 24 Haziran gecesi TBMM´ne alnımızın akıyla gideceğiz”

 

AVRUPA ŞAMPİYONU ÖDÜLLENDİRİLDİ

İftar sonrası AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can, Milletvekili adayları Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan da birer konuşma yaptılar. Bu arada geçtiğimiz günlerde Avrupa şampiyonu olan Bedensel Engelli Üzeyir Karakoç´a Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur tarafından altın ile ödüllendirildi. Haber: Kenan KUZUCU