Evde dondurma nasıl yapılır? Evde sağlıklı dondurma yapımı Evde dondurma nasıl yapılır? Evde sağlıklı dondurma yapımı


SUNGUR´DAN OKULLARA SÜRPRİZ ZİYARET

Belediye Başkanı Sungur, Yahşihan´daki okullara sürpriz ziyaretlerde bulunmaya, öğretmen, okul müdürleri ve öğrencilerle sohbet edip isteklerini dinlemeye devam ediyor. Yahşihan´da bulunan okullara birçok defa ziyarette bulunan, öğretmen ve öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde Yahşihan´ın eğitim alanındaki yeni projelerini anlatırken değişik ve faydalı fikirlere açık olduğunu dile getiren Başkan Sungur, bu tarz ziyaretleri sıklaştırarak devam ettireceğini belirtti.

 

ÖNCELİKLİ HİZMETİMİZ EĞİTİM

Başkan Sungur, ilçedeki öncelikli hizmet alanlarının eğitim olduğunu belirterek, 'Hizmet dönemimizde kurumlar arasındaki işbirliğine, dayanışmaya ve yardımlaşmaya büyük bir hassasiyet ve önem veriyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde birçok sorunun üstesinden kolaylıkla geldik. Hepimizin ortak amacı memleketimize hizmet etmek, ilçemizi daha iyi, daha güzel bir konuma getirmek. Hizmet eden kurumlar olarak, ikili ilişkilerimizin de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha kuvvetli olacağını düşünüyorum'

 

YAHŞİHAN EĞİTİMDE BÜYÜK HAMLELER YAPTI

Eğitime çok önem verdiğini dile getiren Başkan Ahmet Sungur, “Eğitime çok önem veriyorum. Belediye olarak eğitim konusunda büyük hamleler yaptık, Yahşihan´daki, eğitim seviyesini yükselttiğimize inanıyorum. Eğitimle ilgili yaptığımız çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Ayrıca öğrencilerimiz ile geçirdiğimiz bu hoş vakit yoğun çalışmalarımız arasında bize güzel bir moral oldu. Tüm öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diler, öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.