SİYASET 20.08.2017 18:04:12
YAHŞİHAN´DA COŞKULU KONGRE

YAHŞİHAN´DA COŞKULU KONGRE

AK Parti´de beklenen kongreler başladı. İlçe kongrelerinin ilkini hafta sonunda Yahşihan´da gerçekleştiren AK Parti´de mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden ilçe başkanı seçildi. AK Parti Milletve

EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMADI

Uzun süredir kongre hazırlıkları yapan AK Parti´de ilk kongre heyecanı Yahşihan ilçe kongresi ile başladı. İlçe kongrelerinin ilkini hafta sonunda Yahşihan´da gerçekleştiren AK Parti´de mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongrede konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti´nin her geçen gün büyüyüp geliştiğini ve bugün bu salonu dolduran herkese teşekkür ettiğini söyledi.  Bugüne kadar görev yapan herkese teşekkür ettiğini belirten Demir, AK Parti´nin kutlu davasında yanlarında olan bütün herkesin emeğinin karşılığını başarıyla aldığını bildirdi.

 

YAHŞİHAN GELİŞİYOR

Yahşihan´ın gün geçtikçe geliştiğini ve Kırıkkale ile birlikte anıldığını belirten Demir, ilçenin ve Kırıkkale´nin et ve tırnak gibi birbirinden ayrılmaz bir parça olduğunu kaydetti.  Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un Yahşihan ilçesi için bir şans olduğunu belirten Demir, her geçen gün büyüyen ve gelişin ilçenin sorumlulukları olduğunu ve Sungur´un bu sorumlulukları yerine getirerek halka hizmet verdiğini ifade etti.  AK Parti´ye yük olacak kişilerin değil, AK Parti´nin yükünü alacak kişilerin görev başında olması gerektiğini belirten Demir, bugün AK Parti´nin yükünü kim alıyor diye sorsalar, cevabı Ahmet Sungur olarak veririm, çünkü kendisi hem ilçede hem de Kırıkkale´de çok seviliyor” dedi.

 

YÜK OLAN DEĞİL, YÜK ALAN BAŞKAN

Ahmet Sungur´un 2011 yılında AK Parti´ye geçtiğini ve partinin başarı oranının her geçen gün arttığını belirten Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın o dönemde Osman Durmuş´u vekil olarak görmek istemediğini belirterek  Erdoğan´ın Kırıkkale´de 3-0 yapmalarını istediğini ve bu başarıya da Sungur´un o dönem partiye geçerek önemli katkıda bulunduğunu açıkladı.  Sungur´un o dönem partiye katılıp, seçimlere destek verdiğini, partinin yükünü taşıdığını ve en ufak bir şikayet getirmeyen bir Belediye Başkanı olduğunu belirten Demir, Sungur´a karalama kampanyası düzenleyenlere de seslenerek, “Belediye Başkanımıza iftiralar atıldı, partimizden uz aklaştırmak istediler, herkesin bir hesabı vardı ama unuttukları bir şey ‘Allah´ın da bir hesabı vardır ve Sungur önemli bir başkandır” diye konuştu.

 

KIRIKKALE´NİN İNCİSİ

Türkiye´de en çok gelişen ilçeler arasında önemli bir yeri olan Yahşihan´ın Kırıkkale´nin incisi olduğunu belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, bu davaya yapılan çalışmalarla hizmet etmenin, vatandaşların sorunlarına çare olmanın ibadet olduğunu söyledi.  AK Parti´yi kurdukları dönemde Türk siyasetinde erozyon olduğunu ve halkın artık yeni bir parti, yeni bir lider hayalini kurduğunu belirten Öztürk, o dönem bir çok engellemelere ve ayrıştırmalara rağmen AK Parti´nin kurulduğunu ve siyasi tarihin değiştiğini bildirdi. Kendisinin AK Parti´nin ilk kurulduğu dönemde Keskin İlçe Başkanı olduğunu 15 yıl sonra ise Milletvekili olduğunu belirten Öztürk, davaya hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

 

HERKES BU DAVAYA DESTEK OLSUN

Yahşihan´daki kongrede yönetime giren girmeyen herkesin bu partiye ve davaya destek vermesi gerektiğini belirten Öztürk, daha çok insanı yönetime almak istediklerini ancak sayının sınırlı olduğunu kaydetti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gerek iç, gerekse dış tehditleri bertaraf etmek için gece gündüz çalıştığını, tüm terör örgütlerinin Türkiye´ye savaş açtığını belirten Öztürk, sınırlarımıza dayanan terör örgütlerine karşılık içerde birlik ve beraberlik içinde yaşamımız gerektiğini açıkladı. Bu davaya köstek değil, destek olunması gerektiğini belirten Öztürk, elini sıkmadık kimseyi bırakmayacaklarını belirterek, kongrelerin yenilik ve tazelik olduğunu söyledi.

 

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

AK parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, kısır çatışmaları bir kenara bırakarak parti ve kutlu dava için herkesin gece gündüz çalışması gerektiğini söyledi.  Her partide bazı sorunların olduğunu, AK Parti Teşkilatlarında da bazı sorunların olabileceğini belirten Can, büyüklüğün bu sorunları bir kenara bırakarak vatan ve millet için bu kutlu dava için çalışmak olduğunu bildirdi.  AK Parti´nin gücüyle bir yere gelecek yöneticilerin yerine AK Parti´nin gücüne güç  katacak yöneticilerle çalışacaklarını belirten Can, herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini belirterek, kısır sorunların ve başarıyı kıskanmanın kimseyi fayda sağlamayacağını iddia etti.

 

AHMET SUNGUR BÜYÜK BİR GÜÇ

Yahşihan´ın gün geçtikçe geliştiğini ve bu konuda Ahmet Sungur´un önemeli çalışmalar yaptığını belirten Can, bu şehirlerin ve ilçelerin büyüyeceğini ve bunun da önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek, Başkan Sungur´un adaletli bir şekilde çalıştığını ve herkesin gönlünü aldığını ifade etti. Sungur´un Kırıkkale´nin nadir siyesilerinden birisi olduğunu hem Yahşihan´da hem bütün ilçelerde ve Kırıkkale´de çok sevildiğini belirten Can, il ve ilçede olmak üzere yapılan bir yanlış varsa onun üstüne gideceğini ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını hukuk çerçevesinde soracağını belirterek, artık ayak kaydırma ve iftiralarla partinin meşgul edilmemesini istedi.

 

SİYASET KISMET İŞİ

Siyasetin nasip, kısmet işi olduğunu ve herkesin siyaseti yapamayacağını belirten Can, önceki vekilliği döneminde de kendisiyle çok uğraşıldığını ve kendisiyle uğraşan kişilerin şimdi yok olduğunu belirterek, kalbi temiz olan insanlara Allah´ın yardım ettiğini söyledi. Siyasette ki en kötü şeyin iftira ve fesatlık olduğunu belirten Can, başarılı birini hemen görevinden indirmek ve onun ayağını kaydırmanın toplum tarafından çok sevildiğini iddia etti.  Referandum çalışmaları kapsamında en büyük mitingin Yahşihan´da yapıldığını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´ın bile kalabalığa şaşırdığını belirten Can, bu gücün ve bu kalabalığın kıymetinin bilinmesi gerektiğini kaydetti.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Bu vatana, bu partiye, bu kutlu davaya hizmet etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirten Can, referandumda ki oyların düştüğünü ve bunu yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını belirterek, küskün ve dargın olan kim varsa partiye tekrar kazandıracaklarını, kapı kapı dolaşarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyeceklerini bildirdi.  Referandum da partini düşen oylarının kısır çekişmelerden dolayı partiden uzaklaşan veya oy vermeyen seçmenlerin olduğunu belirten Can, nefislerini bir kenara bırakarak çalışacaklarını ve oy potansiyelini yüzde 50,1´in üstüne çıkaracaklarını iddia etti.  Can, konuşmasının devamında bugüne kadar partiye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise kendisine yapılan övgülere teşekkür ederek, 2011 yılında bir karar aldığını ve güçlü bir liderin yanında çalışmak istediğini belirterek, bunun gerçekleştiğini söyledi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´dan aldıkları güçle vatandaşa hizmet ettiklerini belirten Sungur, genel merkezin aldığı kararlardan dolayı yönetim listesi yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.  Listeye giremeyen partililerden özür dilediğini belirten Sungur, küslük ve dargınlıkların olmaması gerektiğini, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Hap birlikte Yahşihan´ı geliştirelim” dedi.

 

KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ

AK Parti ailesinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında görevde bulundukları 9 aylık süre içerisinde hem il teşkilatı ile hem de belediye başkanı ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Göreve geldikleri günden bu yana kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak AK Parti´nin oy oranını daha da arttırmak için büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Şenol “Teşkilat olarak amacımız Türkiye´nin geleceği için gecesini gündüzüne katarak çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayip Erdoğan´a layık bir teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürmek. Bu onurlu göreve gelmemde emeği olan herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

KUTLU DAVAYA HİZMET

Şenol açıklamasının devamında, “14 Ağustos 2001 günü Türk siyasi tarihinde ezberleri bozma hedefiyle yola çıkan, bu aziz milleti yarınını göremeyen bir Türkiye´den 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye kavuşturan Cumhurbaşkanı RECEP Tayyip Erdoğan´a teşekkür ediyorum. Bu dava samimi ve beklentisiz olarak gece gündüz koşanların davasıdır. Bu dava ‘Allah sizden razı olsun´ duasını almak için çabalayan ve bu uğurda çalışan kişilerin davasıdır. Yorgunluk, yılgınlık ve bıkkınlık bilmeden gece gündüz milletle birlikte olanların davasıdır. Bu dava dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun gözyaşını silme derdinde olanların ‘zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur´ anlayışını benimseyenlerin davasıdır.”

 

DAVA ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM 

 

“Tek bayrak, tek millet, tek vatan diyenlerin dava arkadaşı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Her zaman Yahşihan halkının derdiyle dertlenen, sevincine ortak olan bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Bizim siyaset anlayışımızın odağında millet vardır, millete hizmet etmek vardır. Bugüne kadar görev zarfımız boyunca millete hizmet ettik bundan sonra da hizmetlerimiz kayıtsız olarak sürecektir. Bizler AK Parti olarak önümüze çıkan engellere aldırmayıp, yılmadan, yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Bizleri hiçbir güç inandığımız bu kutlu davadan vazgeçirmeyecektir. Partimiz ve davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı savunup hepsinin hakkını vermeye çalışacağız” dedi.

 

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ

Yahşihan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, , Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, AK Parti İl Başkanı Yardımcıları, İlçe Başkanları, kadın ve gençlik kolları teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı. Yahşihan´da ki ilçe yönetim kurulu listesi ise şu şekilde oluştu. “Hüseyin Şenol, Cevat Demirdirek, Ahmet Yakar, Esra Erat, Rengin Demirel, Sabri Aydın, Sinan Alan, Hacı Göçer, Ali Kuddusi Cantaş, Ünal Yarar, Bahri Çetin, Murat Erkoç, Hava Akçelik, Zeki Büyükkömürcü, Bülent Akkaya” Haber Merkezi


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024