VURGUN VE ÖZSEVEN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun´un oğlu Serhat ile Bayram Özseven´in kızı Eda Fatma düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Objektiflere ve kameralara renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun-Yasemin Vurgun çiftinin oğlu Serhat ile Bayram Özseven-Hacer Özseven çiftinin kızları Eda Fatma,

Mersan Congresium´da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar. Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları, çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Vurgun ve Özseven ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.  

 

GENEL BAŞKAN ŞAHİT OLDU

Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular.  Evlatları için gereken fedakârlıkları yaptıklarını bir kez daha gösteren Vurgun ve Özseven ailesi, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. Genç çiftin nikâh şahitliklerini Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM eski başhekimi Dr. Bülent Kutluca İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu yaptı. Kıyılan nikâh sonrası, genç çifte nikâh cüzdanlarını genel başkan Karamollaoğlu, takdim etti.

 

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Faruk Vurgun, “Siyasi partilerin il başkanları sivil toplum örgütlerinin değerli başkanları teşkilat mensupları ve bizi seven dost ve akrabalarımızın katılımı ile düğünümüzü gerçekleştirdik Bu mutlu günümüze bizzat katılan katılamayıp selam gönderen tüm sevenlerimize teşekkür ederim” dedi. Bayram Özseven ise, “Yavrularımıza, gençlerimize Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin. Bugün bizim onurlu ve gururlu günümüz. Allah acılarını göstermesin, sağlıklı ve her zaman mutlu olsunlar inşallah” dedi.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Vurgun ve Özseven ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi. Bizlerde Manşet Gazetesi ailesi olarak Eda Fatma-Serhat çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber: Emel Selci