HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan´ın başkanlığında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu ve İş yeri temsilcilerimiz ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine yeni atanan Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz´e ziyaretlerde bulundular. Ziyarette Başkan Akdoğan Memur-Sen Ailemiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına Başhekimimize hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLENDİ

Akdoğan; “İlimizde tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da istişare ve diyalog içerisinde çalışmanın önemine inanmaktayız. Sorunun değil çözümün bir parçası olmayı ve çözüme elimizden gelen maksimum katkıyı sağlamayı amaçlamaktayız. Sayın Başhekimimize yeni görevinde başarılar dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra covid-19 koronavirüs çerçevesinde yapılan çalışmalar, bu kapsamda sağlık personelimiz yaşadığı güçlükler, sağlık çalışanlarımızın çalışma koşulları ve çalıştığı alanların fiziki şartları konularında görüş alış verişinde bulunuldular. Başhekim Deniz, covid-19 koronavirüs kapsamında sağlık çalışanlarımızın üzerindeki yükü ifade eden ve ziyaretin anısı olan şilt takdim edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.

Kırıkkaleli Saran’dan sert açıklama! ‘Elleri kırmasını biliriz’ Kırıkkaleli Saran’dan sert açıklama! ‘Elleri kırmasını biliriz’

Haber: kenan kuzucu